Stjernekamp:

- Redd for å skuffe

Alexandra Rotan og Bjørn Tomren kjemper om å bli årets vinner av «Stjernekamp». Det er derimot de personlige seirene finalistene er mest stolt av.

FINALE: Alexandra Rotan og Bjørn Tomren kniver om seieren i årets Stjernekamp. Foto: NRK
FINALE: Alexandra Rotan og Bjørn Tomren kniver om seieren i årets Stjernekamp. Foto: NRK Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag er det duket for finale i «Stjernekamp». Det er artist Alexandra Rotan, kjent fra gruppa Keiino, og jodler og strupesanger Bjørn Tomren som kniver om seieren.

- Det blir en folkefest. Jeg er faktisk ikke så nervøs, men mer glad for at jeg har fått én mulighet til for å stå på den scenen, sier Alexandra Rotan til Dagbladet.

Hennes konkurrent er enig i at lørdagen blir en festaften. Selv hadde han ikke trodd at han skulle nå så langt.

- Jeg utelukket det ikke, men jeg trodde jeg skulle ryke ut under hiphop-kvelden. Jeg har jo aldri rappa og så ikke for meg at det kom til å gå så bra, sier Bjørn Tomren til Dagbladet.

At det har gått bra er en underdrivelse. Både Rotan og Tomren har fått anmelderskryt hver eneste uke. Forrige helg fikk Rotan dobbel terningkast seks av Dagbladet, mens Tomren fikk både en firer og femmer.

- Mistet troen på meg selv

For Rotan har «Stjernekamp»-eventyret vært en soloreise, selv om det er med gruppa Keiino 25-åringen fra Råholt har gjort stor suksess både i Norge og Europa. Til Dagbladet forteller hun at det har vært godt å skinne på egenhånd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer