Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

-  Redd vi skulle dø

Hollywood-stjernene Salma Hayek og Penelope Cruz trodde flyet deres skulle styrte på vei til innspillingen av «Bandidas».

LOS ANGELES/SUNNDAL (Dagbladet): Filmen regisseres av Joachim Rønning og Espen Sandberg fra Sandefjord.

-  Vi døde nesten sammen. Da flyet stupte, tenkte jeg: «Hvis dette er slutten, så forlater jeg i alle fall verden sammen med en god venn,» sier Penelope Cruz ifølge nettstedet imdb.com.

Dagbladet har lenge arbeidet med å få bekreftet om de to var utsatt for en dramatisk hendelse i fly på vei til filmsettet i Mexico.

Flyet stupte

I går bekreftet Penelope Cruz hendelsen, som også har vært omtalt i spanske medier, og som Salma Hayek også omtalte på David Letterman-showet forleden.

En kilde nær Cruz bekrefter at flyet de to satt i, falt fra 30 000 fot til om lag 14 000 fot under omstendigheter som ble opplevd som svært dramatiske.

Flyet, som hadde med seg de to fra helgeopphold i Los Angeles, måtte nødlande på en liten flyplass i Mexico.

Tomt for bensin

-  De hadde en forferdelig skremmende opplevelse i flyet. Men de kom fra erfaringen uten en skramme. Det var definitivt en opplevelse som kan forandre ditt perspektiv på livet. De to var svært rystet av hendelsen, sier kilden, som vil være anonym.

Ifølge nettstedet imdb.com gikk flyet tomt for bensin mens det var i lufta.

Dagbladet var i kontakt med flyselskapet Aero California noen dager etter hendelsen, som skjedde 1. november. Vi ble lovet tilbakemelding fra en talsperson for flyselskapet, men har ikke fått flyselskapet i tale. Andre kilder bekrefter at flyselskapet har lagt lokk på saken.

Dagbladet lyktes ikke i å få tak i Joachim Rønning eller Espen Sandberg i går kveld.

DRAMATISK: Flyet som Salma Hayek (t.v.) og Penelope Cruz satt på med fra Los Angeles til Durango i Mexico, måtte nødlande på en liten flyplass, etter angivelig å ha gått tomt for bensin.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media