Konsertanmeldelse: Lars Vaular på Øya 2017

Redefinerte machorapper-rollen iført brudekjole.

Lars Vaular svevde høyt da han rundet av årets Øyafestival.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Å la Lars Vaular avslutte årets Øyafestival var ikke bare et naturlig trekk, men også langt på overtid etter en rapkarriere kun trumfet på norsk jord av Karpe Diem.

At han regelrett heiset taket under samme festival for bare to år siden, var selvfølgelig heller ingen dårlig søknad, og la desto større forventninger til lørdagens finale på Amfiet.

Forventninger om noe utenom det vanlige.

Akkurat dette lå da også i kortene med et filmklipp luskende utenfor døra til Vaulars hjem på Oslo Øst, hvor rapperen brått kom stormende ut i en brudekjole som blottla hans omfattende brysttatoveringer.

Som en kombinasjon av den brystvorteklypende tysker-bartenderen fra filmen 8MM og en selvsikker runaway bride, entret han deretter Amfiet anført av hvitkledde undersåtter som kledde scenen i hans enorme brudeslør.

Jeg tør påstå tidenes mest monumentale åpning av en norsk rapkonsert noensinne, og en list som ble lagt riimelig skyhøyt allerede fra første minutt av åpningslåta «Heartbreak Hotel».

Høyere skulle det også ende, da bruden bokstavelig talt svevde opp under «Stilen», og sørget for enda et episk øyeblikk - før Kjetil Møster dukket opp med en saksofonsolo verdig 80-tallets beste mykpornofilmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer