Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Redningstjenesten trenger deg

Tjuvtrening tilbys her.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
 • Besøk våre spillsider på BareSpill.no for flere gratis online-spill!

  Det er den britiske fjellredningstjenesten ved Glentannoch som trenger din hjelp. Men du trenger ikke bekymre deg for mye.

  Du kan nemlig sitte trygt tilbakelent bak din sommervarme PC og dra i spakene.

  Du skal redde en gjeng friluftsvante kjekkaser som sannsynligvis har tatt seg vann over hodet, eller i det minste er i ferd med å få det.

  Styr helikopteret akk så forsiktig med piltastene (venstre, høyre, opp, ned), og bruk Space for å senke vinsjen når du tror du har stabilisert helikopteret.

  Hvis du trykker Z får du opp et kart over de skadde. Husk å holde et øye med drivstoffnivået, og ikke glem at de skaddes tilstand forverrer seg etterhvert som tiden går. Prioriter derfor de skadde i riktig rekkefølge!

  De alvorligst skadde har et rødt kort over seg, de moderat skadde har et gult, mens det lyser gult over de som ikke nødvendigvis er skadde en gang, men kanskje bare sutrer og klager litt fordi de har fått vann på seg. Stakkars.

  Spill spillet her og vent på telefon fra redningstjenesten.

 • Lyst på flere gratis online-spill?
 • Besøk våre spillsider på BareSpill.no.
TO THE RESCUE! Rockface Rescue.