Refsnes for stiv i værdebuten

I går kveld debuterte eksmodellen Arnulf Refsnes (29) som værmann på TVNorges nye nyheter. Han synes selv han var litt stiv.

- Det føltes greit, det. Jeg var ikke nervøs, men vi har hatt dårlig tid til å forberede oss til jobben som værpresentatører generelt - og i går spesielt. Jeg fikk litt dårlig tid til å skrive manus og øve meg på presentasjonen før sendingen, sier Arnulf Refsnes etter sin første værmelding.

Litt stiv

- Når jeg får mer tid og øvelse på meg skal jeg bli mer uformell og ledig i stilen, sier han.

- Var du ikke uformell nok?

- Nei, i dag var jeg nok litt stiv, forteller Refsnes.

Arnulf Refsnes er en av Norges mest profilerte mannlige modeller, norsk mester i kiteboarding og utdannet sivilingeniør. Nå er han innleid som værpresentatør hos produksjonsselskapet MTV nyheter, som produserer TVNorges nye nyheter. Kanalens egne værmeldinger inngår i en større nyhetssatsning, og målsettingen er å prsentere været på en friskere og mer tilstedeværende måte.

Tre nye

TVNorge valgte tre nye ansikter til å erstatte TV|2s værdamer: Arnulf Refsnes (29), Christopher Dons (27) og Synnøve Skarbø (31). Refsnes og Dons er venner fra før og jobber sammen i et felles firma i Oslo, mens Skarbø (31) jobber i motemagasinet ELLE. Hun var tidligere i år med i TVNorge-serien «Muldvarpen».

De tre ble plukket ut blant over 200 søkere og har siden midten av desember vært på opplæring hos Storm Weather Center.

DEBUTERTE:</B> Eksmodellen Arnulf Refsnes debuterte på skjermen som en av TVNorges tre nye værpresantører i går kveld. Med litt mer øvelse satser han på en ledigere stil.