Regisseres av nordmenn

Penelope Cruz og Salma Hayek blir sexy bankranere i tidenes dyreste norskregisserte film - «Bandidas».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De to reklamefilmergissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg debuterer som regissører for spillefilm med et budsjett på 236 millioner kroner - trolig det største budsjettet noen norsk regissør har hatt til rådighet, skriver Dagens Næringsliv.

Harald Zwarts «Agent Cody Banks» skal ha kostet 176 millioner kroner.

Budsjettet muliggjør blant annet superstjernene Salma Hayek og Penelope Cruz i hovedrollene. Filmen skal spilles inn i Mexico, og skal være en westernfilm.

Produsenten av «Bandidas» er franske Luc Besson, som også står bak filmer som «Leon», «Det store blå», «Nikita» og «Det femte element». Det er hans selskap Europacorp som lager filmen. Selskapets internasjonale salgsdirektør, Grégoire Melin, bekrefter overfor Dagens Næringsliv den norske regissørduoens deltakelse.

- Vi kan bekrefte at Joachim Rønning og Espen Sandberg skal regissere «Bandidas» og at hovedrolleinnehaverne ganske riktig er Penelope Cruz og Salma Hayek. Budsjettet er rundt 35 millioner dollar, sier han.

Rønning og Sandberg driver til daglig reklamefilmselskapet Motion Blur i Oslo, sammen med Harald og Veslemøy Zwart og Espen Horn.

Duoen er kjent som «Roenberg» i reklamebransjen, og i Norge er de mest kjent for Solo-reklamene «Skihopper'n» og «Cowboy». Internasjonalt har de jobbet for blant andre Budweiser, Fanta, Airbus og PlayStation.

SEXY BANDIDA: Penelope Cruz.
SEXY BANDIDA: Salma Hayek.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer