GIR OPP HOLLYWOOD: Uwe Boll sliter med å samle penger til sitt nyeste actionfilmprosjekt og nå skjeller han ut fansen i ny video. Foto:  REUTERS/Mike Cassese
GIR OPP HOLLYWOOD: Uwe Boll sliter med å samle penger til sitt nyeste actionfilmprosjekt og nå skjeller han ut fansen i ny video. Foto: REUTERS/Mike CasseseVis mer

Regissørens beskjed til fansen: - Faen ta dere

Uwe Boll sliter med pengeinnsamlinga til sin nye film.

(Dagbladet): Regissør Uwe Boll har gjort et levebrød ut av ikke-så-realistiske actionfilmer, ofte basert på plotlinjer fra dataspill, og enda oftere med svært lunken tilbakemelding fra anmeldere. 

Men «Rampage» og «Rampage: Capital Punishment» er blant filmene til den tysk/amerikanske regissøren som har gjort det relativt skarpt i billettlukene, og Boll ønsker nå å lage en tredje film i historien om den fiktive massemorderen Bill Williamson.

For skaffe penger til dét, og spesielt en ekstra strabasiøs actionsekvens mot slutten av filmen, ber Boll fansen fra film én og to om å bidra med penger.

- Helt dødt Denne folkefinansieringa går ikke spesielt bra og i en video på sin egen YouTube-kanal går han i strupen på fansen som ikke har bidratt. 

- Dette er min tredje crowdfundingkampanje, og nå har denne også mislykkes. Så i bunn og grunn er mitt budskap dette: Faen ta dere, raser regissøren.

- For meg er crowdfunding nå helt dødt, fortsetter han.

Boll ber om 50 000 Euro fra filmfansen. Tre dager før fristen løper ut er han like under halveis: 255 mennesker har lovet å bidra med tilsammen 23 000 Euro dersom han når målet om 50 000. 

- Farvel Hollywood I «Rampage 3: No Mercy» skulle Uwe Bolls antihelt Bill Williamsson etter planen, og manuset, dra til Washington, D.C. og ta knerten på korrupte politikere i hopetall. Boll mener derfor filmen er så viktig at det er en skam om den ikke blir noe av. 

- Det ser ut som at alle driter i «Rampage 3», så kanskje jeg ikke skulle gjøre den da! Jeg har nok penger til å spille golf til den dagen jeg dør. Jeg ville lage «Rampage 3» fordi det er en viktig film, men det ser ut som om dere der ute heller vil gi 600 000 dollar til en film om en tilbakestående trollmann i skogen eller noe «Avengers» tull, raser han videre.

Boll er spesielt forbanna på de forskjellige crowdfunding-selskapene som kontaktet ham og overtalte ham til å iverksette de tre mislykka kampanjene.

- Så farvel til dere, og farvel til Hollywood, sier regissøren og skrur av web-kameraet.

Det er uvisst om dette betyr at Uwe Boll også skrur av kameraet for godt. 

SINNA: Uwe Boll går til frontalangrep på fansen og på crowdfundingsbransjen. Skjermdump: YouTube
SINNA: Uwe Boll går til frontalangrep på fansen og på crowdfundingsbransjen. Skjermdump: YouTube Vis mer