<strong>Besøker 
soldater:</strong> Carsten Jensen og Anders Hammer besøker afghanske soldater som har slått leir på en skole ved fronten i Nad Ali-distriktet i Helmand-provinsen i Sør-Afghanistan i mai i år. Deres nye utgivelse er en revidert utgave av «Alt dette kunne vært unngått» fra 2014. Foto: PRIVAT
Besøker soldater: Carsten Jensen og Anders Hammer besøker afghanske soldater som har slått leir på en skole ved fronten i Nad Ali-distriktet i Helmand-provinsen i Sør-Afghanistan i mai i år. Deres nye utgivelse er en revidert utgave av «Alt dette kunne vært unngått» fra 2014. Foto: PRIVAT Vis mer

Afghanistan og Carsten Jensen

- Regjeringen lyver for befolkningen og befolkningen vet det

Anders Hammer og Carsten Jensen beskriver situasjonen i Afghanistan i reportasjesamlinga «Krigen som aldri tar slutt».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er meningsløst å overdrive med optimistiske enkelthistorier om hvor fantastisk enkelte prosjekter går i Afghanistan, for sikkerhetssituasjonen i landet blir bare verre og verre og framtida ser mørk ut, forteller Anders Hammer.

Sammen med den danske forfatteren Carsten Jensen har han i to perioder reist rundt i Afghanistan for å dokumentere hvordan livet arter seg for afghanerne, både under invasjonen, men også nå etter at vestlige styrker har trukket seg ut. Det har resultert i reportasjeboka «Krigen som aldri tar slutt».

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer