Afghanistan og Carsten Jensen

- Regjeringen lyver for befolkningen og befolkningen vet det

Anders Hammer og Carsten Jensen beskriver situasjonen i Afghanistan i reportasjesamlinga «Krigen som aldri tar slutt».

Besøker 
soldater: Carsten Jensen og Anders Hammer besøker afghanske soldater som har slått leir på en skole ved fronten i Nad Ali-distriktet i Helmand-provinsen i Sør-Afghanistan i mai i år. Deres nye utgivelse er en revidert utgave av «Alt dette kunne vært unngått» fra 2014. Foto: PRIVAT
Besøker soldater: Carsten Jensen og Anders Hammer besøker afghanske soldater som har slått leir på en skole ved fronten i Nad Ali-distriktet i Helmand-provinsen i Sør-Afghanistan i mai i år. Deres nye utgivelse er en revidert utgave av «Alt dette kunne vært unngått» fra 2014. Foto: PRIVAT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det er meningsløst å overdrive med optimistiske enkelthistorier om hvor fantastisk enkelte prosjekter går i Afghanistan, for sikkerhetssituasjonen i landet blir bare verre og verre og framtida ser mørk ut, forteller Anders Hammer.

Sammen med den danske forfatteren Carsten Jensen har han i to perioder reist rundt i Afghanistan for å dokumentere hvordan livet arter seg for afghanerne, både under invasjonen, men også nå etter at vestlige styrker har trukket seg ut. Det har resultert i reportasjeboka «Krigen som aldri tar slutt».

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer