Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Reint bord for U2

U2 forsynte seg grovt da magasinet Rolling Stone delte ut priser til de som leserne mente hadde gjort seg fortjent til det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oppturen for rockeveteranene ser ikke ut til å stoppe. Anerkjente Rolling Stone har delt ut sine priser for 2001 og det irske bandet fikk hele åtte!

Rockegruppa ble blant annet kåret til årets artist og beste band, og de fikk priser for årets album og den beste turneen. Vokalist Bono fikk til og med en egen pris da han ble kåret til årets beste mannlige artist.

Det var leserne til Rolling Stone som sto for kåringen, og Britney Spears gikk heller ikke tomhendt fra utdelingen. Hun ble kåret til årets kvinnelige artist og fikk pris for å være best kledd og årets største «hype».

Disse vant

U2: Årets artist, beste band, beste album, beste turné, beste albumcover, beste rockeartist, beste hjemmeside og beste mannlige artist (Bono).
Britney Spears: Beste kvinnelige artist, best kledd og årets «hype».
Sum 41: Beste singel og beste video.
Alica Keys: Årets nykommer og beste R&B.
Linkin Park: Beste hardrockband.
Jay-Z: Beste Hip-Hop.
Moby: Beste dance.
Michael Jackson: Beste comeback.
Tomb Raider: Beste soundtrack.

De amerikanske rockerne Sum 41 fikk pris for årets singel for låta «Fat Lip», og videoprisen for «In Too Deep».

U2 kan vinne flere priser denne våren. De er nominert til ikke mindre enn åtte Grammy-priser. I fjor fikk bandet tre, og også i år kan de stikke av med noen av de gjeveste «grammyene». De er nemlig nominert til beste album og beste låt.

BEST KLEDD: Om det er dette antrekke leserne hadde i hodet er uvisst. Britney Spears ble uansett kåret til fjorårets best kledde artist.
BESTE LIVE-BAND: Leserne av Rolling Stone mener U2 er best live. Og så er de beste band. Og har laget det beste albumet. Og lista fortsetter...
Hele Norges coronakart