Reint vanvittig!

Japanerne elsker henne. Men Trine Rein elsker ikke japanerne. Etter førti intervjuer i åtte byer på sju dager, har hun fått dosen. Dagbladet har historiene og Trines egne bilder fra Solens rike.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Japanske fans klarer alltid å finne ut hvilket hotell man bor på. Så står de ved bakdøra og vifter med et eller annet jævlig stygt bilde av meg som de vil jeg skal skrive navnet mitt på, sukker Trine Rein.

For to år siden meldte Norges mest forfengelige artist høylydt sin bekymring over det generelt uflidde og sjuskete nivået på norske popkollegaer, og det er ikke med lett hjerte hun signerer de uoffisielle snapshotene. Men det kan jo ikke hennes japanske fans vite. Og i solens rike er det bare å bite tenna sammen.

- Ja, jeg kan jo ikke annet enn å signere, forklarer hun lattermildt.

Vi møter henne på Fornebu. Popstjernen på vei fra middag hos Thorvald Stoltenberg i København til tv-show med Tore på Sporet i Trondheim. Slik skal det gå i ett fram til jul. Det koster svette å selge plater. Men Trine Rein trekker pusten og forteller at dette er ingenting. Ikke etter å ha vært i Japan.

- Alt annet blir som en lek i forhold.

Hater sushi

Den japanske sjarmoffensiven startet en tidlig fredag morgen i august da Trine landet i den klamme Tokyo-lufta på Narita Airport.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer