Reiss-Andersen Gunnar

Bibliografi:

  • Indvielsens aar 1921
  • Mellem Løven
    og Venus 1923
  • Solregn 1924
  • Nyt liv 1925
  • Kongesønnens bryllup : digte 1926
  • Himmelskrift : nye vers 1928
  • Nidarosdomen [musikktrykk] 1930
  • Lykkens prøve : dikte gjennom 10 år 1931
  • Spanske farver og annen kulør 1933
  • Horisont : dikte 1934
  • Vidnesbyrd 1936
  • Sensommerdagene 1940
  • Kampdikt fra Norge 1940-1943, 1943
  • Norsk röst : dikter 1944
  • 3 profiler i norsk lyrikk 1945
  • Dikt fra krigstiden 1945
  • Trois poèmes 1945
  • Samlede dikt 1946
  • Prinsen av Isola og andre dikt 1949
  • Festskrift til Arnulf Øverland på sekstiårsdagen 1949
  • Lykkens prøve : dikt i utvalg 1950
  • Stella Maris : prolog ved Det bergenske 1951
  • Det smilende alvor : essays 1954
  • To dikt 1956
  • Usynlige seil : dikt 1956
  • Dikteren Alf Larsen 1957
  • Kong Haakon VII 1958
  • År på en strand : dikt 1962
  • Nordiske glimt fra Johannes V. Jensen, Bertil Malmberg, Eino Lein og Gunnar Reiss-Andersen 1962
  • Dikt i utvalg : 1921-1962, 1964