Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Reiste over Atlanteren for å skape utrolig valentinsgave til dattera: - Tok en måned å lage

Dattera fikk være «Skjønnheten». 

«SKJØNNHETEN OG UDYRET»: Se de fantastiske videosnuttene og bildene, som ble resultatet av reising og en måneds arbeid, alt for at fotograf Josh Rossi kunne gi dattera, Nellee, en valentinsgave. Video: Instagram / @Joshrossiphoto Vis mer

(Dagbladet): Fotograf Josh Rossi, fra Los Angeles, California, brukte en måned på å lage en utrolig valentinsgave til sin tre år gamle datter, Nellee: Et bilde av dem sammen, som tatt fra Disneyfilmen «Skjønnheten og Udyret».

Se de utrolige bildene øverst i saken.

Reiste over Atlanteren

- Datteren min inspirerte meg til å ta disse bildene. Jeg synes også at alt som har med Disney å gjøre er magisk og fantastisk. Da jeg var liten elsket jeg Skjønnheten og Udyret-filmen, på grunn av kjærligheten de delte. Jeg ville vise henne hvor mye hun betyr for meg, så derfor var denne filmen perfekt, forteller han til Dagbladet.

Rossi reiste fra USA til Europa for å fotografere flere slott. Han dro til fem steder for å få de beste bildene, blant annet til de sveitsiske alpene.

Så var det tid for selve fotograferingen av datteren, i en rekke ekstravagante kostymer laget av Ella Dynae, som brukte en uke på å lage dem.

- Dette er den vanskeligste fotograferingen noen sinne. Å jobbe med barn er galskap, sier Josh i YouTube-videoen sin, mens datteren synger og danser foran kamera.

Faren var også med på bildene - som «Udyret» forvandlet til «en kjekk prins».

Håper å inspirere andre

På valentinsdagen fikk Nellee et av bildene i hånden, og sluttresultatet falt i god smak.

- Hun elsket det, og hoppet opp og ned og smilte.

- Det jeg likte best var å lage noe sammen med datteren min, og jeg håper at andre fedre kan bli inspirert til å bruke mer tid sammen med døtrene sine, forteller han til Dagbladet.

TÅSPISS: Denne danseskolen i Philadelphia ble plutselig verdenskjent etter denne videoen, som raskt fikk over ni millioner visninger fra danseskolens facebookside. Video: CNN Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling