«The Act»

Reiste seg fra rullestolen og drepte sin mor

Etter årevis i rullestol, fikk folk endelig se sannheten: Gypsy Rose kunne gå, og hadde aldri vært syk som mora hevdet.

MOR OG DATTER: Ingen avslørte tragedien som egentlig utspilte seg i hjemmet til Dee Dee Blanchard og den tilsynelatende svært syke dattera Gypsy Rose, før det var for seint. Spillefilmen «The Act» er basert på den sanne historien om deres liv. Video: Hulu Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

16. juni 2015 gikk ei ung jente inn i en rettssal i Wisconsin. 23 år gamle Gypsy Rose Blanchard var tiltalt for mordet på sin mor, Dee Dee Blanchard (48).

For tilskuerne i salen var det et sjokk. Flere av dem hadde kjent henne hele livet. Den lille, spede jenta som nå var lenket i håndjern, hadde aldri noensinne tatt et eneste skritt foran dem. Hun hadde sittet i rullestol nesten hele sitt liv.

- Jeg var glad for å se at hun kunne gå, og så … Wow, totalt sjokk! Hva har egentlig foregått i alle disse åra?

Det var Rod Blanchard som stilte spørsmålet til The Post. Han er faren til Gypsy Rose, og eksmannen til den avdøde Dee Dee Blanchard. Han var ikke alene om å undre seg over hva som hadde skjedd.

Ei uke tidligere var Clauddine «Dee Dee» Blanchard blitt funnet død i sitt hjem, som følge av 17 knivstikk i ryggen. Påtalemyndigheten mente at Gypsy Rose hadde bedt kjæresten Nicholas Godejohn om å utføre drapet for henne.

For utenforstående hadde Dee Dee virket som den mest elskverdige mor. Selv om den 23-årige dattera Gypsy Rose var alvorlig syk, bundet til rullestol og til tider avhengig av sondemat, sørget hun for å ta henne med på aktiviteter og utflukter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer