MEST SETT: Det første samleiet i «Big Brother»-huset 2001 er så langt den mest sette videosnutten i Dagbladets tv-kåring.
MEST SETT: Det første samleiet i «Big Brother»-huset 2001 er så langt den mest sette videosnutten i Dagbladets tv-kåring.Vis mer

Rekdals scoring leder foreløpig

Men folket vil ha ... «Big Brother»?

|||Dagbladets tv-kåring er snart halvveis. Av de tolv øyeblikkene og tolv programmene som Dagbladets jury har kåret til tv-historiens viktigste, er de 8.-12.-plassene presentert på dagbladet.no, med videosnutter fra den gang de gikk på tv.

Her kan du gjenoppleve dem:

Øyeblikkene
8. plass: Kjetil Rekdals straffe mot Brasil.

9. plass: Da Oddvar Brå brakk staven.

10. plass: «Supperådet» med Wesensteen.

11. plass: Det første Big Brother-samleiet.

12. plass: Da Kurt Nilsen vant Idol.

Programmene
8. plass: Hotel Cæsar.

9. plass: Åpen Post (1966-1971).

10. plass: Big Brother.

11. plass: U.

12. plass: Fjernsynsteatret.

Sterke meninger
Mange av våre lesere har benyttet anledningen til å si sin mening om kåringen i kommentarfeltet. Særlig under artikkelen om Kjetil Rekdals straffe var det mange som mente scoringen i Marseille burde fått en høyere plass på listen.

Kommentator Agnus skriver:
«En av Norges største fotballprestasjoner igjennom tidene er altså bare tre plasser bedre enn det første ligget i Big Brother. Go figure! Jeg så ingen folkefest i gatene etter Big Brother i hvert fall.»

«Big Brother»-sex leder
Men om man ser på statistikkene for videosnuttene som er lagt ut, blir historien en litt annen. Rekdals straffe er hittil sett av litt over seks tusen lesere, ifølge vårt videoarkiv.

Til sammenligning er Oddvar Brås stavbrekk sett av nesten 2 200, Kurt Nilsens Idol-seier av snart 9 000 og Wesensteens «Supperådet»-sketsj av snart femten tusen. Den suverent mest sette videosnutten er samleiet i Big Brother-huset, som nærmer seg 35 000 visninger.

Også blant tv-programmene er «Big Brother»-videoen den suverent mest sette, og har mer enn dobbelt så mange visninger som den nest mest sette videoen. Men i vår store leseravstemning ligger programmet bare på tredjeplass i kategorien «Reality».

Så hva mener du? Er du enig med juryen, kommentatorene, eller statistikken fra videoarkivet? Si din mening i kommentarfeltet, og husk å stemme i vår nettavstemning der leserne kan kåre sine yndlingsprogrammer.