Reklamefilmen til «Breaking Bad»-stjerna skrur på Xboxen din uten tillatelse

Kinect-uhell.

(Filtermagasin.no): Nei, det skal ikke være enkelt å reklamere for Xbox One.

Den erfaringen gjorde «Breaking Bad»-skuespiller Aaron Paul nylig da han spilte inn en reklame for Microsofts nye spillkonsoll og skytespillet «Titanfall».

Som han gjerne slapper av med når han ikke jobber, skal vi få inntrykk av, selv om en lengre utgave av reklamen viser at han aldri har spilt det før.

- Etter mitt livs rolle har jeg vært travel, sier Paul i reklamen, før han følger opp med:

- Xbox on!

Den nye konsollen har en stemme- og bevegelsessensor, Kinect, som lytter etter denne kommandoen og skrur på Xbox One om den hører de magiske ordene.

Imidlertid er det ikke bare skuespillerens Xbox One som skrur seg på.

Ifølge BBC News melder nemlig mange Xbox One-eiere nå at stemmen til Paul også får konsollene deres til å skru seg på når reklamen går på fjernsynet.

- Irriterer meg grønn
- @Xbox, jeg irriterer meg grønn over den nye tv-reklamen deres. Aaron Paul skrur på konsollen min om og om igjen. #stooooopp, tvitrer Tom Neal fra Chesterfield, mens teknobloggeren Qassim Farid klager over at fjernsynssendinga hans kutta idet tv-en skrudde over til Xboxen.

I en Reddit-tråd skriver brukere blant annet at:

- Ved å se denne videoen på iPhonen min skrudde Aaron Paul på Xboxen min.

Hvorpå en annen klager:

- Jeg ble sendt inn i «Titanfall» da jeg var midt i et «Watch Dogs»-oppdrag.

Ikke helt uproblematisk, altså, selv om de fleste ifølge BBC News-artikkelen ser ut til å ta det hele med godt humør - spesielt siden lyttefunksjonen når konsollen er avskrudd kan deaktiveres.

Travelt filmår
Foruten å skru på folks spillkonsoller er Aaron Paul (som han selv påpekte innledningsvis) en travel krabat nå som «Breaking Bad» er over.

I år har han allerede rukket både tv-spillbasert bilaction i «Need for Speed» og dramaene «Hellion» (slippes i USA på fredag) og «A Long Way Down».

I desember er han igjen aktuell, da i den episke bibelfilmen «Exodus: Gods and Kings», regissert av Ridley Scott.

Mens Christian Bale skal spille Moses, vil Paul spille hans etterfølger, Josva.

Paul har også en stemmerolle som seg selv i den nye animasjonsserien «BoJack Horseman», som dukker opp på Netflix 22. august.

Lik Filter på Facebook og få nyheter om film og serier servert rett i din newsfeed.