Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rekordlav EU-oppslutning

«Vi fortsetter å få tredd meningsløse regelverk ned over ørene til stadighet, så er det jo ikke så rart at holdningen til EU blir stadig dårligere.

Motstander «Ingen grunn til at nordmenn skal være for EU. Norge er omtrent dobbelt så rikt som et EU-land. Skulle vi bli medlem, måtte vi kanskje gi bort noe av dette til dårligerestilte EU-land. Den slags solidaritet med våre med-europeere vil vi selvfølgelig ikke være med på. De kan jo takke seg sjøl for at de ikke kan pumpe penger rett opp av sjøen...

Christine «Ja til EU jo før jo heller, så vi kanskje får en slutt på oppkonstruerte tollbarrierer for å beskytte bøndene og en papirmølle uten like for de som ønsker å komme til Norge for å arbeide.

Øystein Van Dèraas

«Den retorikken der en simpel. Du prøver å få folk til å skamme seg over å ønske størst mulig grad av selvbestemmelse i Norge gjennom å spille på de typiske fordommene om at nei-folk er nasjonalistiske og noen harryer.

Hvis du vil ha Norge inn i EU, får du heller argumentere på et annet nivå enn å prøve å vekke skamfølelse eller skyldfølelse hos de som stemmer nei.

Bente

«Som Europeisk land er Norge i praksis medlem av EU allerede, bare med den forskjellen at vi ikke har innflytelse på det som skjer i Brüssel, og det er dumt, rett og slet.

Erik Salem

«Hvilken innflytelse? Tror du at 100 millioner storeuropeere, gidder å høre på hva 5 millioner nordmenn mener?

Magne

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media