Rekordsatsing i Dagbladet

Dagbladet styrer mot rekordresultat dette året. Nå skal avisa gjennomføre en historisk stor satsing og ansetter 30 nye medarbeidere.

VILL JUBEL: De ansatte i Dagbladet jubler over den store nyheten om at det skal ansettes opptil 30 nye medarbeidere i avisa. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
VILL JUBEL: De ansatte i Dagbladet jubler over den store nyheten om at det skal ansettes opptil 30 nye medarbeidere i avisa. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste årene har Dagbladet opplevd kraftig vekst i daglige unike brukere og sidevisninger. Dette har også ført til betydelig økning i de digitale inntektene.

- Vi er svært ydmyke og glade for at så mange lesere og seere velger å bruke Dagbladets journalistikk hver eneste dag. Det er Dagbladets lesere og seere som er våre oppdragsgivere. Nå skal vi øke med opptil 30 nye medarbeidere for å gi dem enda mer innhold, sier sjefredaktør Alexandra Beverfjord.

Dagbladets klubbleder, Anders Holth Johansen, jubler over de gode nyhetene.

- Etter å ha vært ansatt i pressen og i Dagbladet i snart 20 år, er denne situasjonen en helt annen verden enn det vi har vært vant til. Dette er utrolig gøy å få være med på, sier Holth Johansen.

Han presiserer at oppbemanning i denne størrelsesorden, bare for få år siden virket helt usannsynlig.

- Som klubbleder er det en helt annen jobb å være med på oppbemanning enn det motsatte. Dagbladet har vist styrke i mange posisjoner i lengre tid, og når vi bygger videre på det, så kan det bare bli bra. Penger og bemanning betyr masse, og gir oss muskler i kampen om de viktige posisjonene i toppen av norsk journalistikk, sier Holth Johansen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer