- Rekordselfien var ikke et reklamestunt

Men Samsung betaler likevel.

REKORD: Her blir verdens mest retweetede bilde tatt av Bradley Cooper. Alle foran linsa er store filmstjerner, bortsett fra broren til Lupita Nyongo helt til høyre. Foto: Stella Pictures
REKORD: Her blir verdens mest retweetede bilde tatt av Bradley Cooper. Alle foran linsa er store filmstjerner, bortsett fra broren til Lupita Nyongo helt til høyre. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Når Oscar-programleder Ellen DeGeneres fløy rundt med en hvit Samsung-telefon på årets prisutdeling var det naturligvis ikke tilfeldig.

Den koreanske elektronikkgiganten var en av hovedsponsorene for årets Oscar-show, som ble det best sette på over ti år, og merkevareeksperter hyller i dag deres naturlige og lite påtrengende, men likevel svært synlige produktplassering.

Men i en pressemelding gjengitt av Techcrunch insisterer Samsung på at DeGeneres' selfie med 11 av Hollywoods største stjerner - inkludert Jared Leto, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Kevin Spacey, Brad Pitt, Angelina Jolie, Meryl Streep og Julia Roberts - ikke var en forhåndsplanlagt del av sponsoravtalen, og kom like overraskende på dem som alle andre.

- Tilfeldig «Siden vi var sponsor for Oscar-showet og samarbeidet med tv-kanalen ABC, gledet det oss å se hvordan Ellen på en organisk måte innlemmet telefonen i selfie-øyeblikket alle snakket om. Det var en stor overraskelse for alle - hun fanget noe ingen forventet», skriver Samsung.

- Det var en helt tilfeldig at det ble brukt en Samsung og ikke en iPhone. Det var ikke noe vi brukte tilla mye vekt eller tenkte noe særlig over, bekrefter Oscar-showets ko-produsent til Washington Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer