Rekordtall for Dagbladet TV

Aldri har Dagbladet TV hatt flere seere enn nå - krysset milliongrense tre ganger på ei drøy uke.

LIVE TV: Flere ganger om dagen kjøres det direktesendt TV i studio på Hasle, her med Øystein Sæthre i Dagbladet TV. Foto: Frank Karlsen
LIVE TV: Flere ganger om dagen kjøres det direktesendt TV i studio på Hasle, her med Øystein Sæthre i Dagbladet TV. Foto: Frank Karlsen Vis mer

Onsdag, da en hel verden fulgte de surrealistiske bildene som viste Trump-fans storme og innta Kongressen i Washington, strømmet seerne til Dagbladet TVs livesending fra dramaet. Totalt endte det med 1.041.114 visninger av livesendinger og videoer på ett døgn - det største antallet noensinne for Dagbladet TV.

GJERDRUM-SKREDET: Informasjonsbehovet var enormt etter leirskredet i Gjerdrum. Her blir innsatsleder Roy Alkvist intervjuet av Øystein Sæthre. Foto: Martin Sjue
GJERDRUM-SKREDET: Informasjonsbehovet var enormt etter leirskredet i Gjerdrum. Her blir innsatsleder Roy Alkvist intervjuet av Øystein Sæthre. Foto: Martin Sjue Vis mer

- Å være best på breaking news i Norge er vårt soleklare mål. Vi skal være først ute med levende bilder og direkterapporter fra nyhetshendelser over hele verden. Det vet vi at publikummet vårt krever, og det jobber vi intenst for å levere på 24 timer i døgnet, sier redaksjonssjef Bjørn Carlsen i Dagbladet TV.

NY REKORD: Redaksjonssjef Bjørn Carlsen opplever rekordvekst på antall seere i Dagbladet TV. Foto: Lars Eivind Bones
NY REKORD: Redaksjonssjef Bjørn Carlsen opplever rekordvekst på antall seere i Dagbladet TV. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer

De siste par åra har Dagbladet TV opplevd en rekordvekst, noe som har forsterket seg voldsomt gjennom det dramatiske nyhetsåret 2020. Dramatikken rundt presidentvalget i USA, corona-pandemien og det tragiske jordskredet i Gjerdrum har alle vært store nyhetshendelser som har ført til et stort informasjonsbehov.

Rett før nyttår krysset for første gang Dagbladet TV «milliongrensen». Siden har det skjedd ytterligere to ganger i 2021 – seinest onsdag og torsdag denne uka.- Det er ved store nyhetshendelser vi ser at mange følger direktesendingene våre. Vi etterstreber alltid å være først med siste nytt, men selvsagt skal alt vi formidler være korrekt, sier Carlsen.

DER DET SKJER: Utenfor kongressbygningen i Washington D.C., rapporterter korrespondent Vegard Kvaale direkte på TV-sendingene.
DER DET SKJER: Utenfor kongressbygningen i Washington D.C., rapporterter korrespondent Vegard Kvaale direkte på TV-sendingene. Vis mer

Den vedvarende veksten gjør at Aller Media satser ytterligere på web-TV og skal framover ansette intet mindre enn nye 16 medarbeidere i området. Dette er den største investeringen konsernet gjør siden oppstarten av tv-satsingen for drøye to år siden.

- Breaking news i Dagbladet TV får flere ressurser, vi skal styrke reportasjeledelsen der og vi skal rigge oss for å underholde enda mer. Seersuksessen «Rød Løper» får blant annet flere tabloidkunstnere på laget, vi skal spisse web-TV-satsingen på sport og mye annet spennende, forteller TV-direktør i Aller Media, Mads A. Andersen.

HØYE TALL: Mads. A. Andersen, TV-direktør i Aller Media og Bjørn Carlsen, redaksjonssjef i Dagbladet TV. Foto: Lars Eivind Bones.
HØYE TALL: Mads. A. Andersen, TV-direktør i Aller Media og Bjørn Carlsen, redaksjonssjef i Dagbladet TV. Foto: Lars Eivind Bones. Vis mer

Også flere av Dagbladet TVs ulike programsatsinger har satt rekorder de siste par ukene. Det gjelder både sportsprogrammet «Rødt Kort», men også den nye viralsatsingen «Non Stop» - som viser de mest underholdende videoene fra hele verden.

- Vi ser av tallene våre nå at veldig at mange nye seere har fått øynene opp for Dagbladet TV. Det gjelder både livesendingene våre under nyhetshendelser, men vi ser også at mange oppsøker oss når de trenger en liten pause. Av den grunn jobber vi like hardt med alle underholdningskonseptene våre. Og disse skal det blir flere av, lover Carlsen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer