Relanserer Commodore 64!

Plugg joysticken inn i tv-en og du er i gang.

Diskuter spill

Til høsten kan gjenoppleve dine gamle favoritter på TV-skjermen.

Det nederlandske firmaet Tulip Computers har i mange år sittet på rettighetene til Commodore 64. Nå har de endelig bestemt seg for å gjenopplive spillklassikeren, som står oppført i Guinness rekordbok for mestselgende spillmaskin med over 30 millioner solgte enheter.

Innebygd i joysticken

Det er ikke den store, klumpete maskinen du vil få kjøpt i butikken, men en joystick lik den du spilte på i gamledager. Hemmeligheten ligger inne i selve joysticken, som kobles direkte til TV\'en din med en kabel. Minikonsollen skal hete «C64 Direct-To-TV», og inneholder 30 forhåndsinstallerte spill.

Blant spillene du får tilgang til, er klassikere som «Summer Games», «Winter Games» og «California Games» - spill som virkelig gir deg en oppfatning av hvordan en joystick skal brukes til fulle. «C64 Direct-To-TV» kommer til å koste 30 euro, rundt 250 kroner, og vil være tilgjengelig fra høsten.

Også andre spill

Commodore 64 er ikke den eneste klassiske spillkonsollen du kan gjenoppleve i et slikt miniformat. Produsenten Jakks Pacific har spesialisert seg i å tilby gamle klassikere innebygd i en joystick. I katalogen deres finnes blant annet spill fra Atari, Capcom, Namco, Midway og Activision.

hjemmesiden til Commodore kan du dessuten kjøpe gamle Commodore 64-spill, som du kan spille på din egen PC.Diskuter spill

<B>ALT I ETT:</B> Du kobler joysticken direkte til TV-en, og - vips - så har du tilgang til 30 c64-klassikere.
<B>KLASSIKER:</B> Et av spillene du kan spille, er klassikeren «California Games».