R.E.M - Orker ikke å turnere mer

STOCKHOLM (Dagbladet): Intervjuet med R.E.M. ga to nyheter til bandets store fanskare. Én god og én dårlig: R.E.M. fortsetter som band etter krisen, men reiser aldri mer på turné.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mye tyder på at intimkonserten for 500 utvalgte skandinavere i Stockholm mandag kveld blir det siste vi hører fra bandet på lang, lang tid. Da Dagbladet møtte Michael Stipe, Peter Buck og Mike Mills i går benektet de konsekvent at det blir ny verdensturné. Never .

- Det er mulig vi kan strekke oss til å gjøre et par sommerfestivaler eller en veldedighetskonsert, sier gitarist Peter Buck.

Hoppet av

Bandet har hatt det svært vanskelig etter at trommeslageren Bill Berry overraskende sluttet i fjor høst. Bassist Mills, som har vært den i bandet som sto Berry nærmest, var den første som fikk beskjed.

- Han kom til meg og fortalte det. Det kom overraskende på meg, men ikke som et sjokk. Vi skjønte at han lengtet etter noe annet, men trodde ikke han ville hoppe av så tidlig.

Bandet var lenge kjent med at Berry ville slutte, men ventet med å gå ut med opplysningen - i tilfelle han skulle ombestemme seg.

- Forutsetningen for at han sluttet, var at vi fortsatte. Det var et krav fra Bill vi måtte holde.

Ville gi opp

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer