Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

REM spiller på Viking stadion

23. juni entrer det amerikanske superbandet Stavanger.

(Dagbladet.no): Michael Stipe og resten av REM kommer til Stavanger i neste sommer, melder Aftenbladet.no.

Kjempeband

Nyheten ble offentliggjort på en pressekonferanse i dag, og det er ifølge Rogalandsavis.no Stavanger Artistbyrå som har fått superbandet til oljehovedstaden. De har tidligere ordnet Bryan Adams til Vestlandet.

REM med Michael Stipe i spissen er et av rockens største band, både kunstnerisk og kommersielt. Skiver som «Murmur» og «Green» skaffet bandet en rekke fans og høstet gode kritikker. Det store salgsmessige gjennombruddet kom med singelen «Losing my religion» hentet fra millionselgeren «Out of time».

- Billettsalg fra lørdag

REM spilte for de få i Oslo for et snaut år siden. Den på forhånd halvveis hemmelige konserten fikk en femmer i Dagbladet og de rundt 700 inviterte fikk et fyrverkeri at show servert.

REM turnerer for tida USA for å markere sin motstand mot president Bush. Nytt album er ventet i løpet av høsten. Billetter legges ifølge Aftenbladet.no ut for salg på Billettluka.no førstkommende lørdag.

1. februar neste år spiller REM i Oslo spektrum.

<B>TIL NORGE:</B> REM spiller i Oslo i februar og i Stavanger i juni.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling