Remarock med McCartney?

Konsert med Paul McCartney og Elton John på torget i Trondheim. Det er drømmen som Rema-Reitan nå vil realisere. Han har DDE i reserve.

Matmilliardær Odd Reitan vil gjenta suksessen. For noen år siden fikk han Joe Cocker til å holde torgkonsert for 16 000 tilskuere midt i Trondheim sentrum. Sammen med eks-ordfører Marvin Wiseth ønsker han å gjøre superkonserten til en årlig happening, skriver Dagens Næringsliv.

De er i forhandlinger med Elton John. Paul McCartney og Eric Clapton står også på ønskelista. Hvis superstjernene skulle svikte, har Rema-Reitan trønderrockerne DDE i bakhånd. Planen er en gigantisk folkefest med billige billetter.

Vil jamme med Paul

Konsertplanene er mer enn en pr-gimmick for Rema 1000. Reitan er selv tidligere danseband-musiker, og hjemme har han egen pianobar. I årevis har han spredt ryktet om at drømmen er en hjemme-jammekveld med Paul McCartney. Så langt uten at ønsket har blitt oppfylt. Skulle eks-beatlen slå til på torgtilbudet, blir det nok raskt fulgt opp av en invitasjon til kjøpmannens millionvilla.