DEBATT

Debatt: Islam

Ren løgn om Herland Report

Det insinueres at Herland Report er imot islam og muslimer. Det er en svart løgn og grovt injurerende.

«SKYTTERGRAVSTENKNING»: Hanne Nabintu Herland, grunnlegger av Herland Report, svarer på innlegget fra mediesosiolog Sharam Alghasi. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
«SKYTTERGRAVSTENKNING»: Hanne Nabintu Herland, grunnlegger av Herland Report, svarer på innlegget fra mediesosiolog Sharam Alghasi. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Sharam Alghasi kommer med ren løgn om Herland Report og viderefører den stupide skyttergravstenkningen «for eller imot muslimer,» «høyre eller venstre,» som var utdatert allerede på 1980-tallet. Alghasi kjenner godt profilen til Herland Report og tv-kanalen på Youtube. Han lyver likevel og sier at Herland Report påberoper seg å være eksklusiv bærer av sannheten, når vi skriver at «informasjonen vi formidler søker å belyse enkelte sider ved virkeligheten, ofte som argumenter i en bredere debatt.»

Det insinueres at Herland Report er imot islam og muslimer. Det er en svart løgn og grovt injurerende. Jeg har i årevis publisert kronikker mot Vestens overgrep i Midtøsten. Er det noen i dette lille landet som har forsvart muslimer, så er det jeg – og til de grader blitt demonisert for det.

Herland Report har belyst Vestens overgrep i Libya/Syria, mens mediene stort sett fremmer ideen om at «muslimer er vår tids terrorister», noe mange nordmenn nå faktisk tror på. Medieeiere ønsker å legitimere den globalistiske elitens strategi for å frarøve Midtøsten landherredømme over egne ressurser og derfor vrir opinionen i favør av mer krig.

I Norge har man lenge satt etnisk gruppe opp mot etnisk gruppe som om hudfarge definerer hvem som har rett og galt. Raseorienteringen har gitt oss en stønadsunderklasse der titusenvis lever på trygd. Stakkarsliggjøringen av innvandrere er vår tids tragedie, som skaper etniske konflikter og et nytt klassesamfunn. For å sitere min Oslo Symposium 2019 tale: «Mener man at Norge vil ha fremgang den dagen det bare er mennesker med hvit hudfarge her? Nasjonal tilhørighet bør være fokus, ikke etnisk bakgrunn.»

Herland Report TV samtaler med Helge Lurås, selvsagt, han forstår godt manges frykt for masseinnvandring. Synes Alghasi at vi burde velge et totalitært samfunn der Lurås knebles, Resett forbys? Bør vi bli et diktatur der bare én mening er tillatt og resten av oss kastes i fengsel?

Det er direkte stupid å likestille intervjuobjekters oppfatninger med en tv-kanals redaksjonelle linje. Alghasi vet godt at vi har respektfulle tv-samtaler med kjente muslimer; Dr. Mohammed Usman Rana, muslimske Trond Ali Linstad, avdøde Walid al Kubaisi, som ba oss lage en serie der han overleverte sitt siste budskap. Vår linje er å invitere dem som ikke bare tygger drøv på gammelt oppgulp. For den som har dilla på hudfarge, samtaler vi med kjente afro-amerikanere som biskop Harry Jackson og sosialisten Dr. Reginald Davis, som beskriver «white supremacy»-problemet. Snart kommer intervjuer med Black Lives Matter-ledere, CIA og NSA-ledere, USA-senatorer, professorer, varslere. At pluraliteten så til de grader har forsvunnet fra media der redaktører framstår enige i omtrent alt, er hovedgrunnen til at folk følger nye medier. Hilsen en meget fornærmet Hanne Herland.

Skrive til oss? Send innlegg her

Tekstlengde:

  • Kronikk: 5000 tegn
  • Hovedinnlegg: 3600 tegn
  • Underinnlegg: 2800 tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer