DEBATT

Debatt: Islam

Ren løgn om Herland Report

Det insinueres at Herland Report er imot islam og muslimer. Det er en svart løgn og grovt injurerende.

«SKYTTERGRAVSTENKNING»: Hanne Nabintu Herland, grunnlegger av Herland Report, svarer på innlegget fra mediesosiolog Sharam Alghasi. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet
«SKYTTERGRAVSTENKNING»: Hanne Nabintu Herland, grunnlegger av Herland Report, svarer på innlegget fra mediesosiolog Sharam Alghasi. Foto: Anders Grønneberg / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Eksterne kommentarer: Dette er en debattartikkel. Analyse og standpunkt er skribentens egen.
Publisert

Sharam Alghasi kommer med ren løgn om Herland Report og viderefører den stupide skyttergravstenkningen «for eller imot muslimer,» «høyre eller venstre,» som var utdatert allerede på 1980-tallet. Alghasi kjenner godt profilen til Herland Report og tv-kanalen på Youtube. Han lyver likevel og sier at Herland Report påberoper seg å være eksklusiv bærer av sannheten, når vi skriver at «informasjonen vi formidler søker å belyse enkelte sider ved virkeligheten, ofte som argumenter i en bredere debatt.»

Det insinueres at Herland Report er imot islam og muslimer. Det er en svart løgn og grovt injurerende. Jeg har i årevis publisert kronikker mot Vestens overgrep i Midtøsten. Er det noen i dette lille landet som har forsvart muslimer, så er det jeg – og til de grader blitt demonisert for det.

Herland Report har belyst Vestens overgrep i Libya/Syria, mens mediene stort sett fremmer ideen om at «muslimer er vår tids terrorister», noe mange nordmenn nå faktisk tror på. Medieeiere ønsker å legitimere den globalistiske elitens strategi for å frarøve Midtøsten landherredømme over egne ressurser og derfor vrir opinionen i favør av mer krig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer