Reprise-jul med Vidar

I «Ukeslutt» fikk Jan Simonsen julekort fra venner og «fiender». Hos Amalie i Barne-tv var det nissefest. Og Vidar Lønn-Arnesen lagde ribbe da capo - uten Ingrid Espelid Hovig. Sannelig ble det jul i NRK i år også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Lille julaften bød på en artikkel her i avisa om førtidspensjonering av en rekke eldre medarbeidere, kringkastingsfolk som har nådd den fantastiske alder av 61 år og derfor får en sluttpakke i julegave av NRK-sjef Einar Førde. Som selv skal slutte, og som har gått oppsiktsvekkende fri fra kritiske bemerkninger rundt det faktum at han har ledet en av landets viktigste kulturinstitusjoner inn i en krise selv ikke julenissen kan hjelpe den ut av.

Like blid

Men julaften er neppe tid og sted for å ta et oppgjør med NRK-ledelsens disposisjoner, så denne rapportør lar det her og nå bli med forbauselsen. Dessuten ser det ut til at framtidige trusler om sluttpakker ikke biter på humøret til folk som Vidar Lønn-Arnesen. Selv om han og Per Husby stekte spareribbe i går kveld og unnlot å belaste institusjonen med en dyr og tungrodd studioproduksjon.

- Dette blir et annerledes «Da capo» på lille julaften, sa Vidar. Og befant seg på restaurant Gamle Raadhus i Oslo. Hvor restauratør Arne Sunde var ribbekonsulent og pinnekjøttekspert og fikk god PR for sitt etablissement.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer