Republikanerne krangler om Britney

Er frøken Spears for sexy for Bush?

Britney Spears er republikaner på sin hals, og skulle etter planen opptre på partiets landsmøte i New York til neste uke.

Det reagerer en rekke republikanske tilhengere kraftig på. Ifølge The Illinios Family Institute (IFI) har popstjernen gjort stor skade på landets seksualmoral de siste årene, og de oppfordrer sine partimedlemmer til å protestere mot Spears' opptredenen.

Spesielt reagerer gruppen på hennes lesbeflørt med Madonna, hennes generelt sexy image, og at hun inngikk ekteskap med Jason Alexander i fylla, skriver NBC.

- Gjennom sin umodne opptreden har Britney Spears sannsynligvis gjort mye for å underminere seksualmoralen i landet. Det ville vært toppen av hykleri for et parti som sier de omfavner familieverdier å la henne opptre, skriver organisasjonen i en e-post til sine medlemmer.

IFIs medlemmer skal ifølge leder Peter LaBarbera ha reagert positivt på e-posten, selv om enkelte har uttrykt bekymring for mangelen på kjendiser som støtter Bush og republikanerne. John Kerry har derimot en rekke kjente støttespillere.

- Jeg tror uansett at folk er møkk lei av at kjendiser trer synspunktene sine over hodet på folk, sier LaBarbera til NBC.

(Dagbladet.no)

BRÅK OM BRITNEY: Britney Spears' sexy image er til skade for partiet, mener republikanere.