«Resident Evil 5» drar til Afrika

... og flere nye spill. Se videoer!

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Årets spillmesse E3 i Los Angeles handler ikke like mye om lansering av nye konsoller som tidligere års messer.

Det har heller ikke vært annonsert så veldig mange nye spilltitler - stort sett er det allerede annonserte titler som vi nå får ta nærmere i øyensyn.

Et av disse er «Resident Evil 5», som vil dukke opp på både PlayStation 3 og Xbox 360 i løpet av året.

Traileren til spillet ble vist på både Sonys og Microsofts pressekonferanse - og selv om det ikke er mye vi fikk se, er det ganske klart at spillet vil finne sted i et afrikansk land, der de innfødte tydeligvis er blitt zombiefisert i beste «Resident Evil»-stil.

På Sonys pressekonferanse fikk vi også se et par ettertraktede PS3-titler, «LittleBigPlanet» og «Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction».

På tross av det store antallet av allerede kjente titler, var det plass til noen nye spill - begge to fra velkjente Sony-utviklere.

«Infamous», som ved første øyekast kan minne om «Crackdown» til Xbox 360, er utviklet av Sucker Punch, de samme utviklerne som står for de populære spillene med vaskebjørntyven Sly Cooper i hovedrollen.

Et annet annet lovende PS3-spill som ble annonsert, er «Uncharted: Drake\'s Fortune», et eventyr-action som utspiller seg i tette jungelomgivelser. Etter å ha spilt spillet noen minutter ledes tankene til «Broken Sword-spillene, bare med mye mer skyting.

Også dette spillet lages av en Sony-utvikler med kjent for familievennlige titler, «Jak & Daxter»-utviklerne Naughty Dog.

 SE MENGDER AV SPILL-VIDEOER!