«Resident Evil 5» drar til Afrika

... og flere nye spill. Se videoer!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Årets spillmesse E3 i Los Angeles handler ikke like mye om lansering av nye konsoller som tidligere års messer.

Det har heller ikke vært annonsert så veldig mange nye spilltitler - stort sett er det allerede annonserte titler som vi nå får ta nærmere i øyensyn.

Et av disse er «Resident Evil 5», som vil dukke opp på både PlayStation 3 og Xbox 360 i løpet av året.

Traileren til spillet ble vist på både Sonys og Microsofts pressekonferanse - og selv om det ikke er mye vi fikk se, er det ganske klart at spillet vil finne sted i et afrikansk land, der de innfødte tydeligvis er blitt zombiefisert i beste «Resident Evil»-stil.

På Sonys pressekonferanse fikk vi også se et par ettertraktede PS3-titler, «LittleBigPlanet» og «Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction».

På tross av det store antallet av allerede kjente titler, var det plass til noen nye spill - begge to fra velkjente Sony-utviklere.

«Infamous», som ved første øyekast kan minne om «Crackdown» til Xbox 360, er utviklet av Sucker Punch, de samme utviklerne som står for de populære spillene med vaskebjørntyven Sly Cooper i hovedrollen.

Et annet annet lovende PS3-spill som ble annonsert, er «Uncharted: Drake\'s Fortune», et eventyr-action som utspiller seg i tette jungelomgivelser. Etter å ha spilt spillet noen minutter ledes tankene til «Broken Sword-spillene, bare med mye mer skyting.

Også dette spillet lages av en Sony-utvikler med kjent for familievennlige titler, «Jak & Daxter»-utviklerne Naughty Dog.

 SE MENGDER AV SPILL-VIDEOER!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer