Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Resistance 3» i New York?

Tidlig reklamekampanje fra Sony.

|||Man kan aldri være for tidlig ute med å sette i gang reklamekampanjer for spillene sine, noe Sony tydeligvis har skjønt.

Fotografier fra byen Shreveport i Louisiana, som visstnok brukes i filmingen av en film ved navn «Battle: Los Angeles», viser nemlig en reklameplakat for «Resistance 3».

Filmen skal visstnok lanseres i februar 2011, så det blir en stund til reklameplakaten dukker opp på kinoskjermene.

Vi kan nok anta at kampanjen er timet med spillets utgivelse, noe som i så fall betyr at «Resistance 3» også kommer i nærheten av februar 2011 (for eksempel sent i 2010).

Ellers viser reklameplakaten detaljer som Frihetsgudinnen og Empire State Building, noe som tyder på at vi må bekjempe utenomjordiske drittsekker i og rundt New York.

Du kan selv se fotografiene på forumet NeoGAF.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no

TIDLIG REKLAME: Denne reklameplakaten er det første vi har sett fra et kommende «Resistance 3». Foto: GOLDSOUNDZ/NEOGAF
TIDLIG REKLAME: Denne reklameplakaten er det første vi har sett fra et kommende «Resistance 3». Foto: GOLDSOUNDZ/NEOGAF Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling