Restemat

Flat nyinnspilling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Resirkulering er blitt et moteord de siste åra, men Hollywood drev med det allerede den gang filmen var lydløs. Denne gang er det den tyske «Bella Martha» fra 2002 som blir kjørt gjennom kverna i drømmefabrikken. Ut kommer «Kjærlighet på menyen». Velbekomme.

Kate (Catherine Zeta-Jones) er superstjerne i sitt univers. Hun er en sjefskokk som kan hemmelighetene om hvordan lage den perfekte risotto, tilberede uimotståelige vaktler, eller trylle fram en unik safransaus. Utenfor kjøkkenet er situasjonen en annen. Når det kommer til menneskelige relasjoner, er hun en (u)lykkelig amatør. En tragedie fører til en dramatisk endring i hennes liv, samtidig som et lykketreff i form av en nyansatt kokk, setter følelsene til frøkenen i kok.

Creditlisten er pen, med størrelser som regissør Scott Hicks ("Shine") og komponist Philip Glass bak kamera, og pene og ofte dyktige folk som Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Patricia Clarkson og Abigail Breslin (fra "Little Miss Sunshine") foran. Men selv en hobbykokk vet at gode ingredienser bare begynnelsen. En vellykket rett krever et solid grep om detaljene, uten å miste oversikten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer