PÅ TURNÉ: Bob Dylan holder en konsert i Stavern fredag kveld, og en konsert i Kristiansan lørdag kveld. Onsdag holdt han konsert i Aarhus. Foto: NTB Scanpix
PÅ TURNÉ: Bob Dylan holder en konsert i Stavern fredag kveld, og en konsert i Kristiansan lørdag kveld. Onsdag holdt han konsert i Aarhus. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Resultatet er blendende

Slik ble onsdagens Bob Dylan-konsert mottatt.

(Dagbladet): Fredag kveld holder Bob Dylan (73) konsert på Stavernfestivalen, og lørdag kveld opptrer han på festivalen Odderøya Live i Kristiansand.

Men 73-åringen har vært ute på turné siden 31. mars, og har holdt en rekke konserter i hele verden før han kom til Norge.

Onsdag 9. juli var det danskenes tur til å oppleve legenden, da han spilte på Amfiscenen i Aarhus.

Avisa BTs anmelder Espen Strunk ga konserten fem stjerner av seks mulige.

Under tittelen «Knivskarp Bob Dylan i Aarhus: En mester krysser sitt spor», skriver han:

«Det er nok den mest strukturerte av de noen og tjue Dylan-konsertene undertegnede har vært på. For første gang på gud vet hvor mange år har bandet perfeksjonert arrangmentene på en rekke utvalgte sanger fra hele karrieren, og resultatet er blendende».

«Dylan maler videre på mesterverket kveld etter kveld, og onsdag i Aarhus var så absolutt en av de inspirerte kveldene i atelieret. Og så er det et privilegium å være til stede», avslutter Strunk anmeldelsen med.

Se og hør de mest streamede Bob Dylan-låtene blant norske Spotify-brukere her.