Rett på pølsefest for GP-vinnerne

- Vi skal vinne i København, sa en lykkelig Nicolay André Ramm (13) i To små karer etter at seieren i Melodi Grand Prix junior var i havn i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Vi hadde satset på å vinne i kveld, men likevel bet jeg negler på bakrommet under avstemningen, la Nicolay til.

I salen jublet familie og klassekameratene fra Landøya ungdomsskole over at seieren gikk til Asker og To små karer. Navnet har Nicolay og partner Christoffer B. Claussen (13) valgt fordi de er de laveste i klassen.

- Men denne seieren beviser at alt går an selv om man ikke er så høy, fastslår Nicolay, med favnen full av blomster og gratulanter på alle kanter.

- Jeg har aldri vært i København før, så det gleder jeg meg veldig til.

- Da må vi gå i Tivoli, konstaterer Christoffer.

Spennende

Med seg til København tar To små karer bergensgruppa Wicked Instinct og Black Jackets fra Bærum.

- Vi var ganske sikre på å vinne, for alle som har hørt oss på prøvene, syntes vi var veldig bra. Likevel ble det forferdelig spennende under avstemningen, sier Nicolay.

To små karer har selvsagt rappere som sine musikalske forbilder.

Resultatlista

1. «Paybacktime» To små karer (52 poeng)

2. «Eg e'kkje aleine» Wicked Instinct (46 poeng)

3. «Aldri mer» Black Jackets (36 poeng)

4. «Fragmenta» Utrygg is (31 poeng)

5. «Vær deg sjøl» Adele (31 poeng)

6. «Respekt» Stiffi (29 poeng)

7.«Når hjertet mitt banker» Charite (23poeng)

8. «Teite foreldre» Popzy (20 poeng)

9. «Febersky» Slush (12 poeng)

10. «Det var engang» Mabelin (10 poeng)

- Klovner i Kamp ruler! Men vi liker A1 også, det var kjempemorsomt å få møte dem i dag. Og det var helt fantastisk å stå på scenen foran 4000 publikummere. Nå skal vi satse på musikken, opplyser Nicolay.

NRK-hjelp

370 bidrag fra barn og unge over hele landet ramlet inn i postkassa til NRK etter at konkurransen ble utlyst i høst, fra gode gamle opptakskassetter til egenbrente cd-er og egenproduserte musikkvideoer - alle med selvkomponerte låter. De ti finalistene har fått profesjonell NRK-hjelp til å arrangere melodiene sine og lage et sceneshow som er akkurat så glamorøst og glitrende som Grand Prix skal være.

De tre beste fra den norske finalen stiller med samme utgangspunkt når de skal konkurrere mot de tre beste bidragene fra Sverige og Danmark i København 27. april.

I Danmark arrangeres MGP jr. i år for tredje gang, og programmet er blitt like populært som voksenvarianten. Det er første gang Sverige og Norge deltar.

- Nå skal vi feire med pølsefest. Fram til midnatt. Party! jublet Christoffer og Nicolay.

GRAND PRIX-JUBEL: Nicolay André Ramm og Christoffer B. Claussen i To små karer var i ekstase etter å ha halt i land seieren i Melodi Grand Prix junior i går kveld. - Nå må vi vel begynne å øve på å skrive autografer, sa Nicolay, som ble gratulert av A1 på scenen etter seieren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer