Ridley Scott lager «A-Team»-film

Med Bruce Willis og Ice Cube?

(Dagbladet.no): Gamle helter får sjelden hvile. Nå er det den legendariske 80-tallsserien «The A-Team» som skal gjenopplives på det store lerretet.

Ifølge Variety er det ingen ringere enn Ridley Scott skal produsere filmen, noe som straks gjør prosjektet mer interessant for de som vanligvis avfeier denne type filmer. Regissøren skal ifølge Variety være Joe Carnahan, melder BBC.

Filmen, som planlegges å ha premiere i 2010, vil dra den hardbarka actiongjengen B.A. Barracus
, Hannibal, Face og Murdoch noen år frem i tid. I stedet for å være Vietnam-veteraner, vil de nå ha kriget i Irak.

Regissøren Carnahan uttaler til Variety at han vil lage «en popcorn-film som reflekterer den virkelige verdenen», og at filmselskapet 20th Century Fox har bedt ham gjøre filmen «så emosjonell, ekte og tilgjengelig som mulig uten å gjøre den for cheesy».

Selv om ingen skuespillere er bekreftet til filmen, er allerede navn som Bruce Willis og Ice Cube nevnt. Dette kan jo bli ... interessant?

PS! På denne artikkelen har vi lagt til en betaversjon av ny funksjonalitet i kommentarfeltet, der vi blant annet går over til å kreve mobilregistrering. Selv om dette fortsatt er uferdig, trenger vi tidlige tilbakemeldinger slik at vi kan gjøre debattene så gode som mulig. Send undertegnede en e-post (snb@dagbladet.no) eller rop ut i kommentarfeltet hvis det er noe som ikke virker.