RUDE GIRL: Ei jente ble trukket opp på scenen under konserten i Oslo Spektrum i går, og var ikke vond å be da hun fikk en fyrrig lapdance av Rihanna. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet
RUDE GIRL: Ei jente ble trukket opp på scenen under konserten i Oslo Spektrum i går, og var ikke vond å be da hun fikk en fyrrig lapdance av Rihanna. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / DagbladetVis mer

Rihanna dro jente på scenen og ga henne en erotisk «lapdance»

Det ble hett på scenen i Oslo i går.

(Dagbladet): Popikonet Rihanna (23) er konstant i media for frekke musikkvideoer og sceneshow.

I går hadde hun tatt med seg den minimale scenebekledingen sin til Oslo.

Under låta «Skin», cirka midtveis i konserten, dro 23-åringen fra Barbados en kvinnelig fan opp på scenen og ga henne en fyrrig «lap dance» - en erotisk dans som vanligvis utføres mot betaling på strippeklubber - ikledd en svart lærkorsett og truse.

Det hele begynte med at to menn i bar overkropp og naglebelter tok kvinnen til scenen og satte henne ned på kanten av en rund platform.

En frekk Rihanna dytta så den heldige utvalgte ned på scena, før hun så satte seg overskrevs på henne.

DRISTIG: Hvis man regner prisen på Rihannas sceneantrekk i antall kroner per kvadratcentimeter tøy, overgår det muligens BNP'et til et middels stort afrikansk land.  Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet.
DRISTIG: Hvis man regner prisen på Rihannas sceneantrekk i antall kroner per kvadratcentimeter tøy, overgår det muligens BNP'et til et middels stort afrikansk land. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet. Vis mer

Så satte hun i gang med det som man på fagspråket altså kaller en «lapdance», hvor hun på svært erotisk vis skjøv hoftene fram og tilbake mens hun lot seg beføle på brystene.

Den sexy seansen varte i rundt 30 sekunder, før platformen de to jentene lå og kosa seg på ble senket ned og forsvant under scenegulvet.

Rihanna har vært i Norge siden lørdag ettermiddag, hvor hun blant annet har brukt tiden i studio for å spille inn materiale til sitt neste album «Talk That Talk» som kommer ut i slutten av november.

Stjerna besøkte Bergen med to konserter allerede i august, mens hun fredag var i Herning i Danmark. Etter å ha spilt i Spektrum i går kveld, setter hun i dag kursen videre mot Sverige og Malmö.

LUFTGITAR: Rihanna lagde definitivt show i Oslo Spektrum søndag kveld. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet.
LUFTGITAR: Rihanna lagde definitivt show i Oslo Spektrum søndag kveld. Foto: Kristian Ridder-Nielsen / Dagbladet. Vis mer