Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rihanna

Rihanna feiret 30-årsdagen i T-skjorte fra Bjarne Melgaard

- Hun har alltid fulgt meg, sier den norske samtidskunstneren.

<b>BURSDAGSBARN:</b> Rihanna fylte 30 år på tirsdag. Dagen før la hun ut et bilde av seg selv (t.v.) i en t-skjorte fra den norske samtidskunstneren Bjarne Melgaards (t.h.) kleskolleksjon på sin Instagram-story. Foto: @badgalriri på Instagram og Johannes Worsøe Berg
BURSDAGSBARN: Rihanna fylte 30 år på tirsdag. Dagen før la hun ut et bilde av seg selv (t.v.) i en t-skjorte fra den norske samtidskunstneren Bjarne Melgaards (t.h.) kleskolleksjon på sin Instagram-story. Foto: @badgalriri på Instagram og Johannes Worsøe Berg Vis mer

(Dagbladet): - Jeg liker Rihanna veldig godt altså, sier Bjarne Melgaard. Samtidskunstneren synes det er morsomt at superstjernen la ut et bilde ikledd en t-skjorte fra hans kleskolleksjon med påskriften «Jeg hater Rihanna» og «Ikke stol på noen under 30». Mandag denne uka postet hun bildet på sin Instagram-story, og skrev «siste dag for å gjøre et dårlig valg og skylde på tjueårene mine».

- Jeg tror både hun og jeg ser at det er masse humor i den T-skjorta, sier en lattermild Melgaard til Dagbladet.

Ikke første gang

Det er ikke første gang Rihanna bruker klær signert Melgaard. I 2015 kjøpte hun en jakke med bilde av Melgaards mor på.

- Hun var faktisk den første som kjøpte en av jakkene jeg produserte sammen med Bless, sier Melgaard. New York-butikken VFILES hadde to Melgaard-jakker inne - den andre ble kjøpt av Kim Kardashian.

Visste ikke hvem Rihanna var

- Nå er ikke jeg inne i hva Rihanna driver med. Da jeg så det bildene første gang, skjønte jeg ikke en gang hvem det var, sa Bjarne Melgaard til VG i 2015. Nå har pipa fått en annen lyd.

- Hun har alltid fulgt meg. Når man driver med mote er det viktig og moro at et moteikon som Rihanna bruker klærne, sier Melgard til Dagbladet.

- Moteverden tar alt så seriøst

T-skjorta er en del av en kolleksjon Melgaard gjorde på Red Bull Arts New York, som inneholdt flere t-skjorter med forskjellig trykk. Melgaard avviser at t-skjorten er «viet til å bygge solidaritet mellom bemidlede, eldre menn mot den emosjonelle og finansielle unyttelsen utført av de unge», slik det står på nettsidene til Red Bull Arts New York.

- Det er en måte å forholde seg til Rihanna på. Det er ment som å ha det litt moro med moteverden og hvordan den tar alt så seriøst.

T-skjorten får en annen betydning når det er Rihanna som fronter «Jeg hater Rihanna», mener han.

- Selvfølgelig blir budskapet annerledes. Det er jo moro at hun også catcher det, sier Melgaard.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling