<strong><b>BURSDAGSBARN:</strong></b> Rihanna fylte 30 år på tirsdag. Dagen før la hun ut et bilde av seg selv (t.v.) i en t-skjorte fra den norske samtidskunstneren Bjarne Melgaards (t.h.) kleskolleksjon på sin Instagram-story. Foto: @badgalriri på Instagram og Johannes Worsøe Berg
BURSDAGSBARN: Rihanna fylte 30 år på tirsdag. Dagen før la hun ut et bilde av seg selv (t.v.) i en t-skjorte fra den norske samtidskunstneren Bjarne Melgaards (t.h.) kleskolleksjon på sin Instagram-story. Foto: @badgalriri på Instagram og Johannes Worsøe Berg Vis mer

Rihanna

Rihanna feiret 30-årsdagen i T-skjorte fra Bjarne Melgaard

- Hun har alltid fulgt meg, sier den norske samtidskunstneren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg liker Rihanna veldig godt altså, sier Bjarne Melgaard. Samtidskunstneren synes det er morsomt at superstjernen la ut et bilde ikledd en t-skjorte fra hans kleskolleksjon med påskriften «Jeg hater Rihanna» og «Ikke stol på noen under 30». Mandag denne uka postet hun bildet på sin Instagram-story, og skrev «siste dag for å gjøre et dårlig valg og skylde på tjueårene mine».

- Jeg tror både hun og jeg ser at det er masse humor i den T-skjorta, sier en lattermild Melgaard til Dagbladet.

Ikke første gang

Det er ikke første gang Rihanna bruker klær signert Melgaard. I 2015 kjøpte hun en jakke med bilde av Melgaards mor på.

- Hun var faktisk den første som kjøpte en av jakkene jeg produserte sammen med Bless, sier Melgaard. New York-butikken VFILES hadde to Melgaard-jakker inne - den andre ble kjøpt av Kim Kardashian.

Visste ikke hvem Rihanna var

- Nå er ikke jeg inne i hva Rihanna driver med. Da jeg så det bildene første gang, skjønte jeg ikke en gang hvem det var, sa Bjarne Melgaard til VG i 2015. Nå har pipa fått en annen lyd.

- Hun har alltid fulgt meg. Når man driver med mote er det viktig og moro at et moteikon som Rihanna bruker klærne, sier Melgard til Dagbladet.

- Moteverden tar alt så seriøst

T-skjorta er en del av en kolleksjon Melgaard gjorde på Red Bull Arts New York, som inneholdt flere t-skjorter med forskjellig trykk. Melgaard avviser at t-skjorten er «viet til å bygge solidaritet mellom bemidlede, eldre menn mot den emosjonelle og finansielle unyttelsen utført av de unge», slik det står på nettsidene til Red Bull Arts New York.

- Det er en måte å forholde seg til Rihanna på. Det er ment som å ha det litt moro med moteverden og hvordan den tar alt så seriøst.

T-skjorten får en annen betydning når det er Rihanna som fronter «Jeg hater Rihanna», mener han.

- Selvfølgelig blir budskapet annerledes. Det er jo moro at hun også catcher det, sier Melgaard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer