TOK MED ALLE HJEM: Superstjerna Rihanna ble av konsertarrangøren i Oslo på lørdag vist disse bildene. De er laget av designere hos designbyrået Anti. Hun bestemte seg like greit for å ta med de ti bildene hjem, ifølge byrået. Foto: Anti 
TOK MED ALLE HJEM: Superstjerna Rihanna ble av konsertarrangøren i Oslo på lørdag vist disse bildene. De er laget av designere hos designbyrået Anti. Hun bestemte seg like greit for å ta med de ti bildene hjem, ifølge byrået. Foto: Anti Vis mer

Rihanna fikk norsk kunstgave til tusenvis av kroner

Rihanna fikk med seg store verdier i bilder som et designbyrå laget til hennes ære. 

(Dagbladet): Lørdag spilte popsensasjonen Rihanna (28) og hennes «ANTI World Tour» på Telenor Arena på Fornebu like utenfor Oslo.

Selv om konserten fikk litt varierte anmeldelser, hadde fansen trolig en fin opplevelse. Det hadde nok stjerna selv også, om vi skal tro utsagnene hun kom med fra scenen.

Da konserten var over fikk 28-åringen seg en positiv overraskelse. Designbyrået Anti ville hedre stjerna, som har kalt sitt siste album og turné for det samme som byrået.

Ti norske kunstverk

- Jeg har blitt fortalt at hun ble veldig glad spontant da hun så det, forteller Kenneth Pedersen i Anti til Dagbladet.

Byrået ga Rihanna ti bilder som ti forskjellige designere i byrået hadde laget. Det var Kreativt Forum som først omtalte saken.

Bildene skulle være en hyllest til stjerna. 28-åringen fikk ifølge Pedersen se bildene etter konserten. Hun ble så begeistret at hun pakket alle med seg.

KAN HENGE PÅ VEGGEN: Kenneth Pedersen i Anti ser ikke bort fra at noen av bildene de ga Rihanna blir å se på veggene hennes hjemme. Foto: Håkon Stensholt / Anti 
KAN HENGE PÅ VEGGEN: Kenneth Pedersen i Anti ser ikke bort fra at noen av bildene de ga Rihanna blir å se på veggene hennes hjemme. Foto: Håkon Stensholt / Anti  Vis mer

- Hun var visst veldig fornøyd. Rihanna plukket like godt med seg alle bildene. Jeg håper hun kanskje henger dem opp hjemme. Kanskje ett av våre bilder dukker opp på Instagram-kontoen hennes? spør Pedersen, som er Chief Executive Officer i byrået.

De ante ikke at gaven ville falle så godt i smak hos artisten.

- Hun er en visuell dame, så vi bestemte oss for å teste det ut. Det gikk jo bra, sier han.

- Mange tusen

Pedersen opplyser at bildene artisten fikk aldri ble verdivurdert, men at verdien trolig er høy.

- Alle kunstverk bruker man en del tid på, så det må inn i beregningen. Det skal sies at ingenting er verdt mer enn hva kjøper er villig til å betale, men vi snakker nok her mange tusen for hvert bilde, sier han.

Bildene vil aldri bli trykket igjen og er nå Rihannas alene til odel og eie.

Sjuende stopp

Oslo var Rihannas (28) sjuende stopp på Europa-delen av verdensturneen «Anti World Tour».

Rihanna skulle egentlig ha med seg The Weeknd til Oslo, men han måtte avlyse. Rapperen Big Sean ble satt inn som erstatter, som for mange var et slags plaster på såret.

Etter konserten dro artisten til Stockholm, hvor hun i kveld spiller.

DIGGER TIL RIHANNA: Musikkvideoen av Stig Tonsjø var egentlig ment som intern moro.  Sammen med en politikollega laget de videoen kun for underholdning og musikkglede. Video: Stig Tonsjø / Morten Hervang Vis mer