FÅTT STOR ROLLE: Artisten Rihanna blir å se i den femte og siste sesongen av «Bates Motel». Det som den ikoniske karakteren Marion Crane. Foto: BLOOM SANDEBÄCK MARGARETA  / Aftonbladet / IBL Bildbyrå, NTB scanpix
FÅTT STOR ROLLE: Artisten Rihanna blir å se i den femte og siste sesongen av «Bates Motel». Det som den ikoniske karakteren Marion Crane. Foto: BLOOM SANDEBÄCK MARGARETA / Aftonbladet / IBL Bildbyrå, NTB scanpixVis mer

Rihanna skal spille ikonisk «Psycho»-rolle

Viser fram karakterens historie før dusjmordet. 

(Dagbladet): Den populære tv-serien «Bates Motel» handler om hendelsene som skjedde før Alfred Hitchcocks ikoniske film «Psycho».

Serien, som i Norge har vært å se på NRK, viser fram historien til den mentalt ustabile Norman Bates. Det var også han vi fulgte i Hitchcock-filmen.

En av filmverdens mest ikoniske scener stammer fra nettopp «Psycho», og viser karakteren Marion Crane i dusjen, bare sekunder før hun blir drept med kniv. Karakterens forhistorie får man imidlertid ikke vite mye om.

Avduket i video

SKAL SPILLE MARION: Det er rollen som Marion Crane artisten Rihanna nå skal spille. Her er den originale karakteren fra «Psycho», spilt av Janet Leigh. Foto: Shamley Productions/ZUMA Press, NTB scanpix
SKAL SPILLE MARION: Det er rollen som Marion Crane artisten Rihanna nå skal spille. Her er den originale karakteren fra «Psycho», spilt av Janet Leigh. Foto: Shamley Productions/ZUMA Press, NTB scanpix Vis mer

Det skal superstjerne og artist Rihanna gjøre noe med. I seriens kommende sesong, skal hun nemlig spille Crane.

Det var på den årlig konferansen Comic Con at nyheten ble bekrefta. Konferansen tar for seg det nyeste innenfor spill, film, tegneserier og teknologi.

I en video avspilt under en paneldiskusjon fortalte Rihanna at hun i seriens kommende sesong, sesong fem, skal spille Crane.

Dette ble videre bekrefta av serieskaperne under diskusjonen.

- Vi ville gjøre denne ikoniske rollen om til noe nyere og redefinere den på en meningsfull og spennende måte. Vi har fått med oss at Rihanna er fan av showet, og vi er beundrere av henne, så dette er den perfekte kombinasjonen av kreativitet og skjebnen, fortalte produsent Carlton Cuse og Kerry Ehrin.

Siste sesong

Rollen blir Rihannas største noen gang. Hun har tidligere spilt i blant annet filmen «Bring It On: All or Nothing».

Det var Hollywood Reporter som først omtalte saken. Det ble også kjent at den femte sesongen av serien trolig blir det siste man får se av «Bates Motel».

Sesongen skal ta for seg noen av hendelse man har sett i «Psycho», men nye hendelser skal også introduseres.