UTSATT, MEN IKKE AVLYST: Rihanna utsetter flere konserter på sin verdensturné, men skal etter planen fortsatt til Norge i juli. Foto: AP/NTB Scanpix
UTSATT, MEN IKKE AVLYST: Rihanna utsetter flere konserter på sin verdensturné, men skal etter planen fortsatt til Norge i juli. Foto: AP/NTB ScanpixVis mer

Rihanna utsetter verdensturneen

Får ikke konsekvenser for Oslo-konserten.

(Dagbladet:) Tidligere denne uka avlyste Rihanna sin opptreden under Grammy-utdelingen minutter før hun skulle opp på scenen.

Det er fortsatt uvisst hvorfor superstjernen plutselig trakk seg og hun har ikke kommentert hendelsen.

I natt meldte Billboard at Rihanna nå også utsetter sin verdensturné, som etter planen skal innom Oslo i begynnelsen av juli.

Teknisk trøbbel I første omgang er det bare de første åtte konsertene i USA som rammes. En av Rihannas talspersoner sier til Billboard at utsettelsen skyldes tekniske problemer.

Turneen starter i Nord-Amerika i mars, før den beveger videre til Europa i juni og til Oslo i begynnelsen av juli.

Martin Nielsen fra Live Nation, som har ansvaret for konserten i Oslo, sier til Dagbladet at konserten skal gå som planlagt. 

På Rihannas hjemmeside står Oslo-konserten fortsatt oppført på turnélista.

Mindre kommersiell Rihanna slapp nylig sitt åttende album, «Anti», og albumet har sakte men sikkert begynt å bevege seg oppover de amerikanske hitlistene. Singelen «Work», som gjestes av rapperen Drake, ligger for øyeblikket på fjerdeplass på Billboard 100.

Dagbladets anmelder trillet en firer til albumet og mente «Anti» ikke er like tettpakka med hits som Rihannas tidligere utgivelser.

Rihanna gjester også det som må sies å være årets mest omdiskuterte låt i Hollywood, nemlig Kanye Wests «Famous». I en tekstlinje rapper nemlig West at det var han som gjorde Taylor Swift berømt, noe som førte til at Swift kom med et subtilt spark mot rapperen under Grammy-utdelingen.

 

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram