Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Rihanna

Klarer ikke følge opp fjorårssommerhiten «Pon de Replay».

CD: Åpningslåta «SOS» er basert på Soft Cells versjon av «Tainted Love», og siden en aldri vet når neste sjanse til å dra denne historien kommer, får du den nå: «Tainted Love» var en av åttitallets mestselgende singler, men på B-siden hadde Soft Cell også valgt en coverlåt, og dermed fikk de ingen låtskriverinntekter fra singelsalget. Det får de heller ikke fra «A Girl Like Me», men noen som får det, er Stargate. De har produsert og skrevet to låter: Singelen «Unfaithful», en blass ballade med pianotema og filmusikkstrykere; «We Ride», en midtemposak med 808-skarptromme og ingen bærende idé ut over å messe «we ride» på refrenget. Ingen «So Sick» i sikte her, nei. Men Stargate-låtene er blant som redder albumet i land, for iblant høres forsøkene på å speile Rihannas Barbados-bakgrunn mest ut som Ace of Base-reagge, av alle ting.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling