Riis, Annie

Bibliografi:

  • Himmel av stål (dikt) 2000
  • Ravlys (dikt) 1998
  • Katrines bok (ungdomsbok) 1996
  • Men den som reiser (dikt) 1996
  • Pluss og minus buss (billedbok) 1994
  • Satirens tid (dikt) 1994
  • Ikke denne jenta, nei (barnebok) 1993
  • Tim og Ian fra Timianland (barnebok) 1991
  • Fridafrank (roman) 1991
  • Salt og Pepper (barnebok) 1990
  • Azoras hus (roman) 1988
  • Runder (dikt) 1986
  • Himlen er de andre (dikt) 1982
  • En får ikke gi opp heller (ungdomsbok) 1980
  • Innover i parken (barnebok) 1979
  • Mellom høye trær (dikt) 1979
  • Pelle Rask fra Midtskog (barnebok) 1977
  • Vet du hva? (barnebok) 1976
  • Satura (dikt) 1975