Riktig å kvotere innvandrere inn i jobber?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«2008 er året Regjeringen setter i gang med å systematisk nedvurdere meg som menneske gjennom såkalt «moderat kvotering» av innvandrere i 12 statlige etater.[…] Jeg vil ha meg frabedt på det sterkeste å bli stakkarsliggjort som hjelpeløs minoritet der staten sier rett ut til meg som menneske og enkeltindivid at jeg ikke duger, at jeg ikke klarer å få meg jobb på egenhånd basert på mine kvalifikasjoner og evne til å oppnå resultater.

Frps Mazyar Keshvari i Dagbladet (2/1)

«Takk skal du ha, Mazyar Keshvari. Jeg er så enig med deg. Du er selv et eksempel på at man ikke behøver kvotering. At arbeidsgivere skal bli pådyttet medarbeidere etter en kvotering vil ikke tjene noen av partene. Ditt innlegg bør leses av de ansvarlige myndigheter. Håper de har kompetanse nok til å forstå hva du skriver, og har evnen til å snu i denne sak.

Roger Sten

«At staten skal styre og bestemme hvem som skal få jobbe, og ikke bedriftene selv, vil både føre til nedsatt selvtillit til de eventuelle personer som blir kvotert inn, og en kollaps for næringslivet. Staten har ingenting med hvem som skal få en jobb eller ikke!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer