Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Ringnes med ny skulpturpark til hemmelig millionbeløp

Vil ikke si hvor mye skulpturene koster.

SKULPTURPARK: Det vekket sterke reaksjoner da Christian Ringnes  ga Oslo kommune 300 millioner kroner til  skulptur- og kulturminneparken Ekebergparken i Oslo. Nå står Lillehammer for tur.
Foto: Signe Dons
SKULPTURPARK: Det vekket sterke reaksjoner da Christian Ringnes ga Oslo kommune 300 millioner kroner til skulptur- og kulturminneparken Ekebergparken i Oslo. Nå står Lillehammer for tur. Foto: Signe Dons Vis mer

Investor Christian Ringnes har satt i gang arbeidet med å lage nok en skulpturpark. Denne gang i forbindelse med Lillehammer hotell.

Ringnes skal låne ut skulpturer til hotellets parkanlegg etter modell fra Ekebergparken, hvor Ringnes åpnet skulpturpark i 2013, skriver Dagens Næringsliv.

Hotellet i Lillehammer eies av Ringnes og får nå til sammen seks skulpturer i sitt nærområde. Flere av dem står allerede i Ekebergparken.

- Noen skulpturer blir man spesielt glad i, så da har jeg kjøpt to av dem, sier eiendomsinvestoren og kunstsamleren.

Ringnes vil ikke si hvor mye skulpturene koster, men antyder overfor avisen at det er snakk om et tosifret millionbeløp.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram