Risikerer barnløshet

En blodsykdom gjør at Julia Roberts kan dø hvis hun blir gravid.

Julia Roberts lider av en blodsykdom som gjør at hun kan dø hvis hun blir gravid. Hun risikerer å ikke kunne få barn med sin nye ektemann Daniel Moder.

Alt virket perfekt for Julia Roberts: I juli giftet hun seg med kameramannen Daniel Moder (33). Men bare kort tid etter bryllupet har Julia fått beskjed om at hun lider av blodsykdommen ITP (idiopatisk trombocytopenisk purpura). Det kan hindre henne fra å få barn, skriver det amerikanske ukemagasinet Star.

Blåmerker

Rett etter bryllupet oppdaget Julia blåsvarte merker på kroppen, og har også den siste tida hatt svært lett for å få blåmerker.

Hun bestemte seg for å oppsøke lege. Resultatene ga henne sjokk: Diagnosen hun har fått, betyr at hun har for få blodlegemer, slik at blødninger lett oppstår. Sykdommen gjør at hun kanskje ikke kan bli mor.

- Julia vil bli mamma mer enn noe annet. Hun hadde funnet sitt livs kjærlighet, men med sykdommen kan det bli en umulighet å få barn. Dette er et stort slag for henne, sier en venn av henne til Star.

Adopterer?

- Hvis de ikke kan få barn, kan det hende at de adopterer, fortsetter vennen.

Julia Roberts skal ifølge Star ha fått beskjed fra legen om at sykdommen kan skyldes at hun har stresset for mye.

- Hun har hatt et enormt press den siste tida. Ikke bare i jobbsammenheng, men også i forhold til å få Daniel som ektemann, sier vennen.

Julia og Daniel traff hverandre under innspillingen av filmen «The Mexican». Daniel var da gift med makeupartisten Vera Steinberg (29). Hun ville ikke gi slipp på Daniel, og saken endte med at Julia måtte betale Vera litt over en million kroner.

BARNLØS? Julia Roberts risikerer å ikke kunne få barn på grunn av en blodsykdom. Her fra en filmpremiere i sommer.