Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Risikerer fengsel

Whitney Houston er tiltalt etter at hun ble tatt med 15,2 gram marihuana på flyplassen i Hawaii.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sangstjerna risikerer 30 dagers fengsel for oppbevaring av narkotika. Påtalemyndighetene har endelig bestemt seg for å reise tiltale - åtte måneder etter hendelsen.

I januar ble Whitney stanset på Keahole-Kona-flyplassen på øygruppa - med 15 gram marihuana i håndveska. Det var ikke nok til å pågripe henne, så hun hoppet på flyet med ektemannen Bobby Brown, skriver Expressen.

I april kunngjorde påtalemyndighetene at sangerinnen ikke ville bli tiltalt. Politiet jobbet videre med saken, og nå foreligger tiltalen. Hun har inntil 28. oktober på å melde seg for øypolitiet.

- Vi begjærer henne ikke utlevert for en så liten forseelse. Men dommeren kan bestemme at hun blir pågrepet neste gang hun ankommer Hawaii, sier aktor Charlene Iboshi til Hawaii Tribune-Herald.

STAKK: Whitney og ektemannen Bobby Brown hoppet på flyet til San Francisco da det ble funnet marihuana i håndveska hennes.