Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Rister på hodet av «Broen»-bråket: - Blåst ut av proporsjoner

I «Killing Eve» er Kim Bodnia (52) tilbake som bad guy.

I København: Kim Bodnia sier at «Broen» har åpnet mange dører. Nå er han aktuell i thriller-serien «Killing Eve». Foto: Tormod Halleraker / Dagbladet
I København: Kim Bodnia sier at «Broen» har åpnet mange dører. Nå er han aktuell i thriller-serien «Killing Eve». Foto: Tormod Halleraker / Dagbladet Vis mer

KØBENHAVN (Dagbladet): I «Killing Eve» spiller han en slags leiemorder-coach for Jodie Comer («The White Princess»). HBO-serien er en katt-og-mus-lek mellom den unge, dristige leiemorderen og en langt mindre glamorøs britisk etteretningskvinne spilt av Sandra Oh («Greys Anatomy», «Sideways»).

Nå er han på HBO-kontoret i København for å snakke om serien, som nylig ble kjøpt av strømme-giganten. Det er den kvinnelige skuespilleren og regissøren Phoebe Waller-Bridge («Fleabag») som har skrevet «Killing Eve», basert på romaner av Luke Jennings.

- Det er sterke kvinneroller som er velskrevet, av en kvinne. Dette gjør nyansene annerledes, og for meg som skuespiller blir det mer utfordrende å gå inn i.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?