Rister på hodet av «Broen»-bråket: - Blåst ut av proporsjoner

I «Killing Eve» er Kim Bodnia (52) tilbake som bad guy.

I København: Kim Bodnia sier at «Broen» har åpnet mange dører. Nå er han aktuell i thriller-serien «Killing Eve». Foto: Tormod Halleraker / Dagbladet
I København: Kim Bodnia sier at «Broen» har åpnet mange dører. Nå er han aktuell i thriller-serien «Killing Eve». Foto: Tormod Halleraker / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

KØBENHAVN (Dagbladet): I «Killing Eve» spiller han en slags leiemorder-coach for Jodie Comer («The White Princess»). HBO-serien er en katt-og-mus-lek mellom den unge, dristige leiemorderen og en langt mindre glamorøs britisk etteretningskvinne spilt av Sandra Oh («Greys Anatomy», «Sideways»).

Nå er han på HBO-kontoret i København for å snakke om serien, som nylig ble kjøpt av strømme-giganten. Det er den kvinnelige skuespilleren og regissøren Phoebe Waller-Bridge («Fleabag») som har skrevet «Killing Eve», basert på romaner av Luke Jennings.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer