- Robbie hang naken fra balkongen

Ny biografi hevder å avslører stjernens ville liv.

HADDE SEX MED FANS: I den nye Robbie Willams biografien «Robbie Williams: The Biography», skriver forfatter Sean Smith at artisten ikke lot seg be to ganger når kvinnelige fans ville ha sex med ham. REUTERS/Thomas Peter
HADDE SEX MED FANS: I den nye Robbie Willams biografien «Robbie Williams: The Biography», skriver forfatter Sean Smith at artisten ikke lot seg be to ganger når kvinnelige fans ville ha sex med ham. REUTERS/Thomas PeterVis mer

||| (Dagbladet): Den uautoriserte biografien «Robbie Williams: The Biography», forteller blant annet hvordan en naken Robbie Williams kastet seg fra en hotellbalkong til en annen for å ha sex med en kvinnelig fan.

Episoden skal ha funnet sted i på et hotell i Monte Carlo, og forfatter Sean Smith skriver at forbipasserende hotellgjester kunne observere en full og naken Robbie Williams hengende mellom to balkonger.

Dopavhengig Det er den engelske sladreavisa News of the World som gjenngir noe av innholdet i biografien som slippes i butikkene 2. september.

Boka hevder å skulle fortelle hvordan Robbie Willams gikk fra å være en øl-drikkende tenåring til å bli en internasjonal superstjerne med narkotikaproblemer. Den britiske popstjernen har selv fortalt åpent om hvordan han har slitt med alkohol- og dopavhengighet.

Nygift Forfatteren av biografien er kjent som en av en av Englands ledende kjendisbiografer. Han har også skrevet bøker om stjerner som Kylie Minogue, Justin Timberlake og Britney Spears.

Mye tyder imidlertid på at Robbie Williams nå har lagt party-hatten på hylla. Take-That-stjernen giftet seg i sommer med kjæresten Ayda Field.

- Hun får meg til å ville være en bedre person, uttalte Williams etter bryllupet.