Robbie mest sexy

Ifølge en ny spørreundersøkelse er Robbie Williams mannen flest kvinner synes er mest sexy. På menns ønskelister troner Kylie Minogue på toppen.

Mennene

1. Robbie Williams
2. David Beckham
3. Brad Pitt
4. Dermot O'Leary
5. Jude Law
6. Brian Dowling
7. Tom Cruise
8. Ewan McGregor
9. Ryan Phillipe
10. Garry Lucy

Leserne av magasinet «Heat» har ta lt. Popstjernen Robbie Williams er verdens mest sexy mann, for andre år på rad. Englands landslagskaptein David Beckham kommer på andreplass foran skuespiller Brad Pitt, melder Sky News.

Robbie, som den siste tida har gått over fra å «synge» til å «swinge», er også meget populær i Norge. Hans album «Swing when you're winning» har lenge ligget høyt på salgslistene.

Kvinnene

1. Kylie Minogue
2. Jennifer Lopez
3. Jessie Wallace
4. Britney Spears
5. Nicole Kidman
6. Cat Deeley
7. Geri Halliwell
8. Catherine Zeta Jones
9. Angelina Jolie
10. Rachel Stevens

På kvinnefronten ble skuespiller Jessie Wallace (kjent fra East Enders) valgt foran Britney Spears og Nicole Kidman. Helt til topps kom hun imidlertid ikke. Kylie er mest sexy, med Jennifer Lopez på andreplass. Ifølge leserne av «Heat», altså.

Verken Tom Cruise eller Nicole Kidman var inne på fjorårets liste, men etter skilsmissen er begge inne på topp 10-lista.

MEST SEXY: Robbie Williams tar av seg buksa. Om det er dette de kvinnelige leserne av «Heat» falt for er usikkert. Mest sexy mener de uansett at han er.
EN GOD NUMMER TO: I United har David Beckham vært mye ute i kulda, men hos kvinnene er han inne i varmen.
SEXY: De mannlige leserne av «Heat» vil ha Kylie.
GANSKE SEXY: Bladets lesere mener Jennifer Lopez er sexy, men ikke like sexy som Kylie.