- Robbie ødelegger låta vår

John Deacon var alltid regnet som den stilleste gutten i bandet. Men da Robbie Williams skulle ta Freddie Mercury's plass foran mic'en løsnet stemmebåndene til Queen-bassisten.

Det var under en tilstelning for å samle inn penger til sladrenettsiden «gossip» at misnøyen til den gamle bass-helten - og mannen bak Queens legendariske «Anotherone Bites the Dust» - fikk bein å gå på.

Foranledningen var planene om at Robbie Williams skulle spille inn en ny versjon av den legendariske Queen-låta «We are the Champions» fra 1977, skriver The Sun.

Meldte seg ut

Innspillingen er visstnok gjennomført, men trommis Roger Taylor, gitarist Brian May og Robbie har måttet klare seg uten bassisten.

- Roger og Brian kom sammen for å gjøre låta med Robbie Williams, men jeg fortalte dem at jeg hadde sluttet, sier Deacon.

Han fortsetter:

- Jeg ønsket ikke å involvere meg i det, og det er jeg glad for. Jeg har hørt det, og det er søppel.

- Dette er en av de beste sangene som noengang er skrevet, men jeg syns de har ødelagt den, beklager den legendariske bassisten. - Jeg har ikke lyst å være slem, men la oss bare si at Robbie Williams ikke er noen Freddie Mercury.

- Freddie kan aldri erstattes, og i hvertfall ikke av ham, fastslår John Deacon.

GLANSDAGER: Queen dengang da. Fra venstre Brian May, Roger Taylor, Freddie Mercury, John Deacon. Mercury døde i 91.
SLUTTER: John Deacon trakk seg i protest mot innhopper Williams.