Robbie på bar i Oslo

Robbie Williams hadde valget mellom å bli igjen i Helsinki noen dager, eller dra til Norge. Han foretrakk nattelivet i Oslo.

Allerede samme kveld som Williams holdt sin Helsinki-konsert onsdag, reiste han videre til Oslo og dro rett på byen. Når det braker løs på Vallhall i kveld, har Williams kost seg i hovedstaden i flere dager.

Fuktig natt

I går ladet Williams opp i lobbyen på Grand Hotel etter en fuktig natt på byen kvelden før. Ikledd svarte jeans og svart T-skjorte, og håret til alle kanter, drakk han te med folk fra plateselskapet EMI og managementet sitt.

Det kunne sikkert være godt med en rolig ettermiddag. Williams stupte nemlig ut i Oslo-natta kvelden før, da han dro rett fra Gardermoen klokka 01.00 om natta og til den hemmelige baren La Belle Sole. Sammen med ei gruppe på 40 personer koste rockestjernen seg med sjampanje og vin. Stedet fikk beskjed god tid i forveien og stengte lokalet for den celebre gjesten. Williams var i strålende humør og snakket med alle, ifølge gjester som var til stede. Festen varte helt til klokka 5- 6-tida om morgenen.

Stor entertainer

Williams avslutter sin Europaturné i Oslo med sine to konserter denne helga. Turneen har vært en eneste lang triumfferd for Europas kanskje største popentertainer akkurat nå. Det er lite som tyder på at han vil skuffe publikum i kveld.

LANGT BESØK: Robbie Williams har festet på byen under sitt norgesbesøk. Han kom allerede onsdag kveld og har kost seg i Oslo i flere dager. Dette bildet er fra en annen anledning.