Robbie på lykkepillen

Robbie er rik og populær, men ikke lykkelig.

Tilsynelatende har Robbie Williams alt man kan ønske seg. Popstjernen er en av Storbritannias aller mest populære artister og har vunnet utallige musikkpriser. Albumene hans selger bra, og i desember kommer den nye plata Escapology til å ligge under utallige juletrær.

I tillegg blir Williams stadig observert sammen med kjente skjønnheter.

Men popstjernen er ikke lykkelig. Nylig vedgikk han at han har vært ulykkelig forelsket i Nicole Kidman, som han sang duett sammen med. I dag innrømmer han i engelske aviser at han blir behandlet med lykkepillen.

Avisa The Sun kaller innrømmelsen "sensasjonell". Til tross for at engelskmennene er vant til kraftig dyneløfting blant både politikere, kongelige og kjendiser, er det ikke hverdagskost at noen snakker åpent om psykisk sykdom.

- Folk tror at hvis du er deprimert, så er du deprimert på grunn av et eller annet. Men jeg føler meg bare forferdelig, sier Williams.

- Dette handler ikke om salgstall eller media eller familie. Roten til dette er faktisk at jeg lider av en sykdom som kalles depresjon.

Behandlingen og medisinen har hjulpet ham å takle det elendige forholdet til faren, Pete Conway. De to har kontakt i dag.

Om kjæresten Rachel Hunt sier han at hun "er den mest fantastiske kvinne jeg noen gang har hatt gleden av å tilbringe tid med.

Robbie snakker også om eks-kjæresten Nicole Appleton. De to ventet barn, men Appleton tok abort.

- Det hadde vært et barn nå, på tre-fire år. Jeg forstår hvorfor Nic måtte gjøre det. Jeg er lei meg på hennes vegne fordi hun på den tiden gikk ut med en idiot, sier han om seg selv.

HAR ALT: Robbie Williams har alle materielle goder man kan ønske seg. Men han er deprimert og får behandling.