Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Robbie på sjekker'n

Robbie Williams er på desperat jakt etter en ny showbiz-kjæreste.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I januar brøt han en nimåneders forlovelse med All Saints-stjernen Nicole Appleton. Nå er Robbie forelsket i Andrea Corr, en av de tre smellvakre søstrene i irske The Corrs.

Robbie møtte Andrea bak scenen på prisutdelingen «Brit Awards» for to uker siden. Etter det har den tidligere Take That-sangeren overøst henne med roser.

To dager etter det første møtet fikk Andrea 100 røde og en hvit rose. Ved buketten lå det et kort med tittelen til en av Corrs største hits: 'What Can I Do To Make You Love Me?'

Dagen etter mottok hun roser med omvendte farger - men med den samme teksten på kortet.

- Hun ble veldig overrasket da hun fikk den første buketten. For ikke å snakke om den andre. Men hun har ikke svart Robbie. Hun vet ikke hvordan det er mellom han og Nicole, hun kjenner henne også, forteller en av Andreas venninner til The Sun.

- Han er tydeligvis veldig interessert og veldig pågående. Robbie liker helt klart The Corrs bedre enn All Saints for tida, sier venninnen.

Robbie omgås fortsatt All Saints-Nicole. Men forholdet er ikke lenger like hjertelig. Da Willimas opptrådde på Wembley sist helg skrøt han av hvor mange kvinner han hadde forført i et brudd med All Saints-jenta.

I FOKUS: Det er det forreste medlemmet av The Corrs som har fanget Robbie Williams interesse.